Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús kérdés. Nem tudom még...

Fiús kérdés. Nem tudom még teljesen hátrahúzni a bőrt, nem késő már, van még idő hogy teljesen hátramenjen?

Figyelt kérdés
15 hónapos,ezért aggódok,valamennyit tágul a bőr,de még szerintem sokat kellene tágulni,pedig minden nap van vízben húzogatva neki.nem késő ez már,műteni kell?
2010. ápr. 14. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy 3 éves korig semmi baj. A gyerekorvos ha úgy látja tud felírni rá krémet. De azt követően sem biztos, hogy műteni kell. A családban legalábbis ekkor elküldték már nem tudom hova, de ott azt mondták, hogy menni fog még nem kell műteni.
2010. ápr. 14. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg,kisfiam 16 hónapos,és még most sem megy teljesen hátra a bőr,én is minden nap mosom,lehúzom ameddig engedi.Nem szabad erőltetni,meglátod egyszer teljesen fel lehet húzni. :)
2010. ápr. 14. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Ne piszkáld, minden rendben lesz magától is. 6-7 éves kor előtt egyáltalán nem lenne szabad hozzányúlni, úgyhogy nehogy most aggódj a műtét miatt.
2010. ápr. 15. 00:43
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi kicsit megnyugodtam.csak akkor kezdtem el neki húzogatni mikor a védőnő már mondta,és akkor is csak addig amíg a bőr engedi vagy amíg nem látom rajta hogy fáj neki,de úgy érzem mintha nem is tágulna,mintha nem is haladnánk,kicsit megijedtem,hogy ebből műtét lesz.
2010. ápr. 15. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!