A péniszemen a fitymámat lankadt állapotban teljesen hatra tudom húzni, de amikor merevedésem van akkor mar csak a makkom feléig vagy még addig se tudom hátrahúzni. Mit tegyek? Hogy tudom ezt otthon orvosolni? Vagy ezt csak műtéttel lehet?
Figyelt kérdés
márc. 5. 13:04
1/7 anonim válasza:
Kb. 15 alkalommal volt már ez a kérdés.
2/7 anonim válasza:
Meleg vízben ülve puhul a bőr, ott próbálgathatod hátrahúzni, de csak óvatosan tornáztatva.
Illetve nem árt megmutatni egy urológusnak.
4/7 anonim válasza:
Alighanem enyhe fitymaszűkület. Ha merevedésed van, nagyon fáj, hogy nem mehet hátráb? Ha igen - menj urológushoz. Egy egyszerű vágással megoldható a kórházban.
5/7 anonim válasza:
Nekem hasonló volt. Elmentem megcsináltatni, sokkal jobb lett. Megéri.
6/7 anonim válasza:
Tudod tornáztatni. Kádban ülve, húzogasd szorgalmasan. Levágatni később is lehet, de az végleges, nem nő többé vissza. és igen, sok ilyen kérdés volt már, és sokaknak rendbejött a tornáztatástól
7/7 Jégszív válasza:
Valami azt súgja nekem, hogy ráadásul SZŰZ is vagy! Semmi baj, ne szégyelld...
MENJ EL UROLÓGUSHOZ! - nem vicc.
Nyugi, nem fog körülémetélni, csak egy kis hosszirányú bemetszést hajt végre, ami kezdetben ijesztő lesz, de pár napon belül gyógyul.
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!