Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A nővéremnek van két gyereke 11 éves kislány és egy 9 éves kisfiú. A kislány szó szerint az a fajta aki a jég hátán is megélne lemegy egyedül a boltba amikor a tesóm beteg volt rendezte ápolta az anyukáját mint egy igazi kis felnőtt. De a kisfiú csak a mobiltelefon a tv semmi nem érdekli nem eszik semmiféle zöldséget gyümölcsöt gyakran beteg elkap minden fertőzést. Most is beteg az anyukájával alszik. Mondtam a nővéremnek hogy szerintem azért 9 évesen egy kicsit lehetne önállóbb mert szó szerint úgy kell neki még egy pohár innivalót is odakészíteni például egy sima szörpöt mert nem tudja. A telefont nyomja állandóan semmi más nem érdekli de a suliban viszont jó tanuló. Most ezen sértődött meg rám mert ez a véleményem hogy szerintem lehetne benne nagyobb önállóságokt. 25. 21:59
1/4 anonim válasza:
Semmit. Barátnőm gyerekei is ilyenek, annyi a különbség, h a nagyobbik a fiú. A kicsin már kicsiként is látszott, hogy teljesen más természet, kis tűzről pattant lányka.
Ugyanaz a "génkészlet", ugyanaz a nevelés, mégis tök másak.
2/4 anonim válasza:
Semmi véleményem sincs.
Nem is ismerem a tesodat, sem a gyerekeket, te meg itt azt mondasz amit akarsz, szóval nem írok semmit.
3/4 anonim válasza:
Hogy a 9 éves mennyire önálló, ahhoz semmi közöd.
Feltételezem, neked nincsenek gyerekeid. Hát legyenek, és akkor majd őket nevelheted. (És majd te is hallgathatod a kéretlen jótanácsokat...) :-)
4/4 anonim válasza:
Ha önálló hanem lehet véleményed persze, de hülyeség beledumálni más gyereknevelésébe. Nem a te gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!