Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vettetek észre változást a...

Vettetek észre változást a gyermeketeken mióta elkezdtétek a bölcsit?

Figyelt kérdés
Múlthéten kezdtük, ez az első sírós hetünk! Az hagyján, hogy rettentő anyás lett, picit hisztisebb, valahogy más! Nálatok ez meddig tartott? Mik a tapasztalatok bölcsivel kapcsolatban?
2010. nov. 4. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam nagyon szereti,csak ne lenne annyit beteg:(

A gondozónők is nagyon szeretik,kis bújós,és állandóan rajzol:)

Az első 3 nap volt húzós,utána már ott akart aludni.

Az is érdekes,hogy itthon a 2 év alatt 2x kelt sírás nélkül,a bölcsibe viszont sosem sír,ha felébred...

2010. nov. 4. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon durva hisztik kerekedtek ki a bölcsi miatt,nem tudtam mire vélni.2 hónapig birtam tolerálni,utánna kivettem a bölcsiből.Mostmár 3 hete nem jár,és kezd visszatérni önmagához,majd rápróbálunk 2-3 hónap múlva hátha...
2010. nov. 4. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi szeptember elején kezdtük a bölcsit, a kislányom minden sírás, gond nélkül beszokott, azóta is imád bölcsibe járni, hétvégén is menne, ha lehetne :)

Anyásabb lett sokkal, én eddig pozitív változásokat vettem észre, sokkal önállóbb lett, már egész szépen öltözködik egyedül :), mindent megköszön, rengeteget beszél, mondókázik, énekel,nagyon édes, a gondozónénik is nagyon szeretik, én nem bántam meg, hogy elkezdtük a bölcsit, nagyon jót tett neki a gyerektársaság.

Az egyetlen negatívum, amit az 1. válaszoló is írt, hogy a taknyos-köhögős betegségek szinte mindenhetesek, rosszabb esetben láz is társul hozzá.

2 éves kislány anyukája

2010. nov. 4. 22:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Bár a Kislányom a harmadik nap után kidőlt a már említett orrfolyós-köhögős vírustól, mi szedjük a Boncho-vaxomot! Akkorra még biztos, hogy nem volt hatása, meglátjuk mennyit ér ezután! Esetleg beszéld meg az orvosotokkal és kezdjétek el szedni!
2010. nov. 5. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi Ribomunyl-t szedünk (a broncho vaxom újabb változata) - már a 3 hetes adagot beszedtük, + az 2. hónap első hetijét - de volt beteg így is, 2 hete hólyagos torokgyulladással töltöttünk otthon 1 hetet :(

3. válaszoló

2010. nov. 5. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!