Ilyen időben (3 fok körül) adtok mar bakkancsot a gyerkocre?
Figyelt kérdés
Csak mert napkozben erre még 18 fokok vannak delelott ha kint vannak oviban megsülne benne a lába.okt. 17. 13:02
11/17 anonim válasza:
Sima félcipőt hord most, de épp rendeltem neki egy magasszárút, ami nem bélelt. Reggelre van hogy adok rá egy plusz zoknit, az oviban meg leveszem, utana nem kell már.
12/17 anonim válasza:
Sima cipőt adok rá. Gumicsizmát, ha esik az eső. Bakancs még meleg szerintem.
13/17 anonim válasza:
Én sem adok rájuk, sima sport cipőbe járnak.
14/17 anonim válasza:
Sima őszi cipő van rajta. BaKancsot majd akkor adok rá, ha nap közben sem lesz 10 fok
15/17 anonim válasza:
Na akkor én leszek itt a kivétel, 1-2 napja a bélelt téli cipőjében jár már. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy 1. Ő kicsi korától fázós típus 2. Saját maga kérte, hogy a melegebb cipőt adjam már rá.
16/17 anonim válasza:
Nem. Bőr félcipőben vagy sportcipőben mennek.
17/17 anonim válasza:
Volt par hete nálunk 1-2 nagyon hideg nap, 10-11 fok. max hőmérseklettel, az ovi udvara meg kifejezetten hideg, fekvéséből kifolyólag. Na akkor adtam rá béleltet, de egyik nap még így is nagyon beleizzadt, azota nem adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!