Milyen márkájí acélbetétes bakkancsot vegyek? Melyik jó minőségű ezek közül?
Figyelt kérdés
Steel, Steadys, Shellys, Brandit, Altercore
30 k környékén szánnék rá. Olyan, ami télen-nyáron hordható és bírja a járkálást, minőségi.
2021. dec. 15. 13:10
1/5 A kérdező kommentje:
10 lyukút akarok max, habár nem lényeges
Steel+em volt, de elkopott az alja
2021. dec. 15. 13:13
2/5 anonim válasza:
Ajánlani tudom a Solovair-t, ők azok a cég, akik régen a Martenst csinálták, tök olyanok is, csak jobban össze vannak rakva.
A Shellys és a Grinders is jól össze van rakva, bár nekem személy szerint ilyenem nem volt, csak a páromnak.
3/5 anonim válasza:
Nekem egy 20 soros shellysem volt talán 7 évig. A baja az lett, hogy ahol hajlik a làbfejem ( bütyök rész) ott kilyukadt a bőr , meg a sarka külső része kopott le. De napi szinten használtam és egész nap rajtam volt és rengeteget gyalogoltam, beton, hegyek stb
4/5 anonim válasza:
A Solovair tényleg jó, meg szerintem szép is, csak nagyjából háromszorosa a megjelölt keretnek...
5/5 anonim válasza:
Shellys, Martens, Steadys, Brandit, Undercover, Altercore, Gladiator-Phantom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!