Timberland nyersbőr bakkancsomat mivel tudom ápolni?
Minden boltban ahol minőségi cipőt veszel, felajánlanak ápolószert hozzá, amit nem kell egyből elutasítani...
Menj vissza és kérdezd meg milyen lehetőségek vannak.
Ha ajándékba kaptad akkor meg azért. ;)
Ajándékba kaptam de nem itt lett véve, szóval a boltba való látogatás nem nagyon kivitelezhető. De köszi a tippet :)
Ha nem több 10ezres cipőről beszélnénk, én sem használnék rá semmit :)
űkedves kérdező hiába próbálsz lekezelő hangnemben beszélni, képzeld nekem 2 Timberland bakancsom is van ha már fel akarunk végni egymásnak....:) és semmit sem használok rá és semmi baja nincs.
Válaszoljon neked a rossebbbbb az.
#6 Köszönöm a tippet.
#7 valóban nem olyan hangnemben írtam :)
#5 nem voltam lekezelő vagy felvágós meg pláne nem, hangsúlyoztam is, hogy nincsenek ilyen ruháim-cipőim, ez is ajándék volt...pont ebből ered a kérdésem, hogy mivel is kellene ápolnom, mert nem hordok értéket..
Ne is haragúdj de nehezen tudom elhinni, hogy télen a sós latyakos trutyi nem készíti ki a bőr cipőket/bakancsokat és ezt márkától függetlenül mondom. Ezt sem lekezelően és bunkón írom, csak nem tudom elhinni. Maradjunk ennyiben. Viszont köszönöm az eddigit, és valóban nincs szükségem a válaszaidra, azok alapján.
Viszont ha te csak házon belül hordod, elhiszem , hogy nem lesz sem koszos se nem károsodik semmitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!