Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik a kilencvenes kétezres...

Akik a kilencvenes kétezres kétezer tízes években voltak bölcsisek,ovisok ő nekik milyen volt a pici koruk!?

Figyelt kérdés
Akik most tízen huszon harmicon évesek fiúk,lányok!!??

okt. 10. 14:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"szeremcsanad

Tiltás

2024. október 10. 17:37

Az üzenet:

Amúgy meg tősgyökeres pesti volt mindig,vagy vidéki!?"

Privátra sose válaszolok. Főleg, ha ilyen értelmesnek tűnő egyed ír, aki az ujjából sz....ja, hogy pesti írt. Nem, nem pesti.

okt. 10. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:

11#

Hasonlót kaptam én is.

Nem válaszolok neked privátban, mert a másik nickeddel folyton írogattál, kérdező.

Amúgy 91-es vagyok és nő.

okt. 10. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:

96-os vagyok.

Bolcsibe nem jartam, az ovi viszont szep emlek, mar amennyi megmaradt belole. Boldognak es gondtalannak nem mondanam a gyerekkoromat. Apam alkoholizmusa akkor es azota is jelen van az eletunkben, de amiota elkoltoztem, szerencsere nekem ot mar ritkan kell elviselnem.

okt. 11. 16:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Na akkor nem csak nekem írogatott ez az ökör?!

?!

??????!!!!!! 😂

okt. 11. 18:21
 15/15 anonim ***** válasza:

16 éves vagyok.

A bölcsiből kevés dologra emlékszem. Azt tudom hogy aranyos nevelők voltak, és volt egy pár barátom.

Az ovit hol szerettem, hol nem. Sok barátom volt. 1el még mindig tartom a kapcsolatot. Illetve arra is emlékszem hogy sose tudtam napközben aludni. Nem értettem hogy miért kellett, sose voltam álmos. És azért is nagyon utáltam mert mindig pisilnem kellett de ritkán engedtek ki. Úgyhogy általában szenvedés volt.

Játszani szerettem ott, meg a kaja is jó volt. De nem hiányzik.

okt. 14. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!