Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan legyek türelmesebb a...

Hogyan legyek türelmesebb a kisfiunkkal? Úgy érzem lassan felrobban a fejem tőle!

Figyelt kérdés
Lassacskán 2 éves. Egész nap mást sem csinál, mint vagy a konyhaszekrény ajtaját csukogatja vagy annak a hangját utánozza, ha nincs a szekrény közelében. Próbálok én is, az apja is és a tesók is játszani vele, de semmi nem érdekli csak a konyhaszekrény ajtaja. Lassan ott tartok, hogy gyújtóst hasogatok abból a nyamvadt ajtóból, de félek, hogy akkor megint egy néhány órás dühroham veszi kezdetét. Érzem magamon, hogy sajnos egyre feszültebb és türelmetlenebb vagyok. Mit tegyek, hogy ez enyhüljön?
okt. 7. 16:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A kolléganöm gyereke hasonlóan viselkedett. Ö psychologushoz vitte. Kiderült a gyerek autista.

Nem akarlak ijezgetni, de az ö gyereke se beszélt, és mindig a csapot zárta és nyitotta. Odavolt a viz folyásáért. Na az ö vizszámláját nem szerettem volna kifizetni.

okt. 20. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!