Hogyan tudnék türelmesebb lenni a kislányommal?
Figyelt kérdés
Illetve nem csak vele, hanem úgy általában. Mostanában nagyon türelmetlen vagyok, mindenre ugrok, seperc felkapom a vizet. Már engem zavar! Tudnátok adni pár tippet, hogyan tudnám magam tréningezni, hogy türelmesebb legyek?2015. júl. 23. 21:33
1/5 anonim válasza:
Magnèziumot szedsz? Ha nem, akkor lehet nem ártana.
2/5 anonim válasza:
Ha az utóbbi 1-2 hétben, akkor az időjárás az oka, várd meg a vasárnapi lehűlést.
A birkatürelmű férjem is kötekedős p.csfej lett, mióta tart a hőség, főleg az utóbbi napokban. Én is ingerlékenyebb vagyok. A gyerek is hisztisebb.
Vasárnapig parasztok maradunk...
3/5 anonim válasza:
nekem segített az a nagy közhely, hogy előbb számolj el tízig.
ill, ha látod, hogy szeretettel többre mész, szépen rááll az agyad is, nem fog ingerült impulzusokat küldeni
4/5 anonim válasza:
Jót nevettem 2-es 😁😁 Nálunk ugyanez a szitu,mióta ilyen dögmeleg van..
5/5 anonim válasza:
Nálam ez rég tart. :( Pszichoterápiára járok, gyógyszereket szedek, de csak néha jobb. :( Szóval, sajnos nem tudok tanácsot adni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!