Tartanátok neki születésnapi bulit?
"Akiket meghívnánk, nem nagyon értenék, lehet inkább le is mondanák. De ha el is jönnének, úgyse vele játszanának."
Honnét tudod? Egyébként pedig olyan dolgot kell kitalálni, amit EGYÜTT játszanak.
És miért mondanák le? A legtöbb óvodás bármilyen zsúrra szívesen megy, ahová hívják.
Én azt érzem, hogy TE nem akarsz gyerekzsúrt a fiadnak. Ez annál furcsább, mert a lányodnak tartasz. Ne tegyél ilyen látványos különbséget köztük. Attól, hogy visszahúzódó, meg BTMN kódja van, attól még ő is vágyhat barátokra.
Ha kéri, akkor persze hogy tartanék!
Teljesen lerombolnád a maradék önbizalmát is, ha azért nem szerveznél bulit, mert úgyse jönnének el vagy nem vele játszanának.
En is ugy erzem, te nem akarod ezt az egeszet, a lanyod preferefalod, meg olvasni is rossz ...
Miert ne mennenek el ?
Miert mondanak le ?
4 evesekrol van szo bakker !
Olyan jartekot kell a party szervezni ami KOZOS !
Ez nem ovoda, hogy magukban jatszanak.
Pont, hogy pozitivan kellene hozzaallni a sajat gyerekedhez, es segiten i baratokat szerezni, nem pedig mondani hogy ugyse jatszik vele senki, ugyse jonnek el, stb.
Ha mar most igy allsz hozza, mi lesz kesob ...
Családilag nyilván megünnepeljük, ahogy mindig mindenkit. De gyerekek nincsenek a családban az enyémeken kívül. Itt a gyerekbuli a kérdés.
Nem értem miért preferálnám a lányomat. Ő más, mindig is más volt, de ettől sose gondoltam többnek őt. Sőt igazából természetileg én a fiamhoz vagyok hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!