Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire stresszeltek azon ha...

Mennyire stresszeltek azon ha van valami baja a gyerkőcnek?

Figyelt kérdés
Pl. Elesik, beüti magát, megcsípi vmi(méhecske), beteg, taknyos, lázas. Ilyesmikre gondolok? Hogy kezelitek ezeket a dolgokat? Én tök ideg vagyok sokszor és én vagyok az Apja. Az Anyukája higgadtan kezeli hozzám képest.
szept. 27. 21:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%
Amiket felsorolsz, rohadt banális dolgok... Gondolom nagyon kicsi, első és egyetlen gyerekről van szó. Majd az ötvenedik takonykórnál, meg a kétszázadik bibinél már helyén kezeled.
szept. 28. 06:07
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Amikor csak náthás azt tök jól bírom. Egy lázgörcsös kórházi hét után viszont, ha csak kicsit is több a náthánál a baja na akkot már tiszta idegek vagyunk a férjemmel.
szept. 28. 06:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nátha az semmi, azon nem stresszelek..

De most pl a fiam lázas tegnaptól, és idegesít, hogy pont hétvégére, orvoshoz hétfőn megyünk csak (2,5 éves)

szept. 28. 07:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem stresszelek. De nyilván vannak helyzetek, amikor igen. A legutóbbi hányós vírusnál be kellett vinni éjszaka a kórházba. Hazajöttünk, nem maradtunk bent, de onnantól 2 napig az összes hányásnál elkapott a gyomorideg. Amikor egész délután aludt, már pakoltam a saját cuccaimat, hogy ha kórház, tudja a férjem, mit kell behozni.

A nagyobb gyerekemnél sosem voltam ilyen. Nála 5 évesen derült ki, hogy epilepsziás. Így a második gyereknél már könnyebben elkap az ideg, ha olyan baja van, amire nem számítok. Szóval nem egy nátha.

De az egyik ilyen felsőlégúti betegségnél hallott valamit a doki a tüdején. Na ott is sík ideg lettem.

Pedig igyekszem odafigyelni, hogy ne legyek ilyen.

szept. 28. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!