Mennyire stresszeltek azon ha van valami baja a gyerkőcnek?
Fuu a ferjem kegyetlen, ha esesrol van szo. Marmint stresszel. En meg az ellenkezoje, lehet tul laza is, de oszinten, kb nem is erdekel, ha elesik, addig, amig nem mutat gyanus tuneteket. Ha sir, megvigasztalom nyilvan, de nyugodt vagyok alapbol. Mondjuk biztos azert is, mert en vagyok ugye napkozben itthon a gyerekkel es tobbet latom esni :D
Na a betegsegek, az viszont mas, akkor aggodom. 1 honapja hanyt 2 napig, nem folyamatosan, de joparszor. Nagyon remiszto volt. Most meg valami lazas, hasmeneses virusban vagyunk benne, hat ez is szornyu. Jatszohazban jartunk tobbszor, szerintem ott szedte ezeket ossze, amugy nem jar meg kozossegbe. Nem is tudom erdemes-e ezt eroltetni ezek utan. 🙈
Miután az első intenzívre került komplikált lázgörcs után, "kissé" stresszesen kezeltem. Már ha kicsit bágyadtabb volt, ellenőriztem a kórházi táskát. De miután az első eset után még háromszor szorult kórházi kezelésre, és többször jártunk a sürgősségin, azt hiszem, ez érthető.
Most már 9 éves, évek óta nem jártunk kórházban. Testvére 5, vele meg csak egyszer 3 hetes korában, így már szerencsésen elhalványultak az emlékek, már nem parázok.
4- es A férjednek üzenem, hogy gyerekkorban teljesen normális hogy nő az anyajegy, hiszen a gyerekkel együtt nő 🙂
Kérdező 20 éve dolgozom kórházban, úgyhogy nem, nem aggódok kis dolgokon. Lattam több gyereket meghalni, tudom mik az igazán komoly dolgok.
Anyaként semennyire, pedig tegnap pl kishíján a sürgősségire kellett vinni a 8 éves fiamat, mert úgy hozták haza iskolából...
A lányomnak 5 évesen volt törése, nem stresszeltem. Attól nem lett volna semmi sem jobb 🤷
A nagyobbal az első két évében mindenen sík ideg voltam, rengeteget volt beteg, voltunk kórházban is. Aztán elmúlt, de a minap egyik éjjel a semmiből kruppos rohama volt. Akkor megijedtünk nagyon.
A kicsit féltjük, talán kicsit túl is a szamárköhögés miatt, de már nyilván tudatosabban tudjuk kezelni a saját érzéseinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!