Hány éves kortól veszel majd saját telefont és számítógépet a gyerkeednek?
5 és 3 évesek a gyerekeim. Van telefonjuk, sim kártya nélkül.
Mesézhetnek rajta, a nagynak meg játék van rajta.
Korlátozva van. A nagy napi max 20perc a kicsi max 10.
Lehet lepontozni 🤣
5. osztálytol kapot okos telefont mobilnet nėlkül hivni tud de csak azėrt mert iskolabuszal jár haza lányom.
külföldön élünk
Telefon:
Ha bejárós, vagy nem helyben dolgozok sem én sem a párom, akkor elsőtől egy gombosat vagy pedig olcsó okostelefont, Alcatel, ZTE, Nokia, Redmi/Motorola legolcsóbb modellek, max 50-60 ezerért, ha helyben van az iskola és helyben dolgozok vagy én vagy a párom akkor pedig amikor felsőbe megy, viszont 100 ezer alatt, választhatna.
Mobilnetje is lenne, viszont nem korlátlan.
Gimire választhatna egy komolyabbat, persze nem Samsung Ultrát vagy iphone pro max-ot.
Korlátlan mobilnetje lenne.
Számítógép:
Tizedik születésnapjára kapna sajátot, azt kiválaszthatja hogy laptop vagy asztali legyen, nekem pl. asztalim volt először.
Ha informatikai szakirányba tanulna, akkor pedig gimikezdésre kapna egy újat ami komolyabb, ha nem akkor pedig ha elavul a régebbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!