hát itthon egy számítógép van az én szobámban, és azt használja mindenki. egy kicsit zavaró amikor épp tanulok bátyám meg itt chatel...
2011. jún. 21. 22:25
2/25 anonim válasza:
nekem saját laptpom van, csak én használom, mindenkinek van sajá gépe a családból. Persze ha valamelyik elromlik vagy valami, kölcsön szoktam adni, ha kérik :)
14/L
2011. jún. 21. 22:43
3/25 anonim válasza:
Van saját gépem, meg laptopom is. A szüleimnek pedig közös gépük van. :)
14/L
2011. jún. 21. 22:55
4/25 anonim válasza:
családi Pc
faternak melós laptop
nekem saját laptop. ha bekrepál valamiért az itthoni nagy gép , akkor az enyémen pötyög anyám is
2011. jún. 21. 23:10
5/25 anonim válasza:
egy van az enyémben, egy közös a nappaliban és egy laptop. négyen vagyunk. 15L
2011. jún. 21. 23:31
6/25 anonim válasza:
Hát nekünk itthon 4b gép van. Mindenkinek 1. De nekem van egy külön laptopom amit úgy nyertem *.* meg apunak is van 1 munkatopja. :P Meg neki a Pesti és az Ausztriai irodájában is van 1-1 gép. Azt szokta néha haza is hozni ha valamelyikünké elromlik vagy valami nem oké. :)
14/L
2011. jún. 22. 00:07
7/25 anonim válasza:
mi 5en vagyunk,és van a nappaliba egy közös gép,és nekem egy laptopom.:) ezenkívül apa mindig hazahozza a munkahelyi laptopját,és azon lóg lent a garázsba..:)
13/L
2011. jún. 22. 01:04
8/25 anonim válasza:
Saját gépem van, bátyáimnak is saját laptop, anyumnak is, a férjének pedig van laptopja is meg asztali gépe is (informatikus). Nem szokták használni a gépemet, pont az előbbi miatt, kivéve egyszer 2 hete, mert az én gépemen van iMovie, és az egyik bátyámék a ballagási bankettjükre csináltak az osztályukról egy videót.
2011. jún. 22. 08:19
9/25 :) :) :) válasza:
A tesómnak van saját laptopja,nekünk meg közös laptop van anyuékkal,de azt inkébb mondanám az enyémnek,mert ők nagyon ritkán vannak rajta.Azon kivül van egy régi gépünk,amit már nem használunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!