Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, nektek saját számító...

Kamaszok, nektek saját számítógépetek van vagy használják mások is rajtatok kívül a gépet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 22:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Apumnak van egy munkalaptopja, de azt nagyon ritkán használja, ugyanis a saját, privát itthoni gépén is rajta vannak azok, amik a munkájához kell. Így inkább a saját számítógépét használja munka és privát dolgok miatt is. A munkahelyén is van egy közös számítógépük.

Nővéremnek van egy saját laptopja, ami nála van a koliban (egyetemista a nővérem).

Miután nővérem kapott saját laptopok a régi, közös laptopunk az enyém lett. Ezt csak én használom, de ha nővérem úgy jön haza, hogy nem akarja a laptopot is hozni 1-2 nap miatt, természetesen odaadom neki ezt:)

Szóval van a családban 3 laptop (apum munkalaptopjával együtt) és egy számítógép.

16/L

2011. jún. 22. 08:57
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát 8 gépünk van (összes régi gép itt áll egy szobában...) , abból 3-at használunk, egy laptop, amit csak netezésre, az ilyen családi, aztán van egy igen erős gép, azt meg úgy mindenki használhatja, de az inkább apumé, és az enyém, a húgom, és anyum a laptopot használja. És még nekem van eg sajátom a szobámba, amit saját pénzből vettem, én raktam össze, azon meg csak én szoktam használni.
2011. jún. 22. 09:43
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak egy gépük van.Anyuék is ezt használják,de inkább az enyém mert ők alig-alig használják.:D

(Meg amúgy is úgy vettük hogy ez azt enyém.:P)

2011. jún. 22. 11:38
 14/25 anonim ***** válasza:
4 gép, egy a rendelőbe. egy laptop szintén dolgozni, de csak egy héten kétszer használják, így ezt szoktam használni, Van egy sajátom, de az most szét van szedve, és netbook-om, egy olyan kicsi, az most nincs itthon, de azt nem szoktam annyira használni, csak ha megyek valamerre.
2011. jún. 22. 11:56
 15/25 anonim ***** válasza:

1 gépünk van, csak én használom.

Szüleim nem értenek hozzá.

16/l

2011. jún. 22. 16:45
 16/25 anonim ***** válasza:

3 gépünk van, mindenkinek a saját szobájában (apának, tesónak és nekem).

Az enyémet nem használja senki, egyszer fordult elő, hogy tesóm használta, de amúgy ideges leszek, hogyha más használja a gépemet.

2011. jún. 22. 17:10
 17/25 anonim ***** válasza:

Szüleimnek az asztali, nekem meg laptop, de mindenki az enyémet használja mert gyorsabb-.-"

13L

2011. jún. 22. 19:18
 18/25 Lollipop Girl ***** válasza:

Öten vagyunk.Van egy szg.ami az apáé,anyának van egy laptopja meg nekem én vagyok a legidősebb testvér ezért én kaptam illetve a jó jegyeim és vizsgáim miatt meg ugye kell a tanuláshoz meg a kapcsolattartáshoz is mert kolis vagyok.

15/L

2011. jún. 22. 23:07
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekünk otthon van egy számítógép,nekem van 1 kis notebook-om,meg anyám pasijának egy laptopja.Anyám pasija ugye a sajátját használja,anyám a számítógépet,én pedig vagy a notebook-om vagy a gépet.

13|L

2011. jún. 23. 12:46
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát nem csak az enyém, de az én szobámba van. Apám be se tudja kapcsolni, meg hétköznap nincs itthon, de már Ausztriából skype-n tud beszélni. xdd Amennyire kell anyámnak a gép azt megnézi a munkahelyén, meg ha kell neki vmi azt én szoktam megkeresni. Hugom meg van mikor hetekig ide se akar ülni, meg van mikor ide se engedem, de ha gépezik is akkor is 0,5-2 óra.
2011. jún. 23. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!