Kamaszok, nektek saját számítógépetek van vagy használják mások is rajtatok kívül a gépet?
Apumnak van egy munkalaptopja, de azt nagyon ritkán használja, ugyanis a saját, privát itthoni gépén is rajta vannak azok, amik a munkájához kell. Így inkább a saját számítógépét használja munka és privát dolgok miatt is. A munkahelyén is van egy közös számítógépük.
Nővéremnek van egy saját laptopja, ami nála van a koliban (egyetemista a nővérem).
Miután nővérem kapott saját laptopok a régi, közös laptopunk az enyém lett. Ezt csak én használom, de ha nővérem úgy jön haza, hogy nem akarja a laptopot is hozni 1-2 nap miatt, természetesen odaadom neki ezt:)
Szóval van a családban 3 laptop (apum munkalaptopjával együtt) és egy számítógép.
16/L
Nekünk csak egy gépük van.Anyuék is ezt használják,de inkább az enyém mert ők alig-alig használják.:D
(Meg amúgy is úgy vettük hogy ez azt enyém.:P)
1 gépünk van, csak én használom.
Szüleim nem értenek hozzá.
16/l
3 gépünk van, mindenkinek a saját szobájában (apának, tesónak és nekem).
Az enyémet nem használja senki, egyszer fordult elő, hogy tesóm használta, de amúgy ideges leszek, hogyha más használja a gépemet.
Szüleimnek az asztali, nekem meg laptop, de mindenki az enyémet használja mert gyorsabb-.-"
13L
Öten vagyunk.Van egy szg.ami az apáé,anyának van egy laptopja meg nekem én vagyok a legidősebb testvér ezért én kaptam illetve a jó jegyeim és vizsgáim miatt meg ugye kell a tanuláshoz meg a kapcsolattartáshoz is mert kolis vagyok.
15/L
Nekünk otthon van egy számítógép,nekem van 1 kis notebook-om,meg anyám pasijának egy laptopja.Anyám pasija ugye a sajátját használja,anyám a számítógépet,én pedig vagy a notebook-om vagy a gépet.
13|L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!