Más gyereke se akar felöltözni ebben a hidegben?
Figyelt kérdés
18 hónapos a kislányom, de nagy hiszti árán birom ráadni a mellényt/vékony kabátot, a sapkáról ne is beszéljünk. Mindig a benti ruhájában akar kimenni az udvarra, minden felső öltözet nélkül. Gondolom furcsa neki, hog a 40 fok után 9 fok van és fel kell öltözni jobban. Csak hát így kín szenvedés minden öltözés. És a sapkát egyáltalán nem viseli el magán. Bent is a hosszúújjú body ujját húzgálja, mintha csak azt mondaná, ez meg mi.szept. 14. 20:15
11/14 anonim válasza:
4 éves kisfiam alig várta, hogy felvehesse az új dínós, pókemberes, Halloweenes őszi ruháit. 😄 Már nyáron mondogatta, hogy azokat akarja felvenni. De régen, mikor kisebb volt, levert a víz, mire felöltöztettem, mindig üvöltött.
13/14 anonim válasza:
Nalunk bent 21 fok van, de mar pulcsiban nyomjuk :D Csaladi haz, mas a hoerzet, mint lakasban. Egyelore nem futunk, de amugy 23 fok szokott lenni, lehet hamarosan be is kapcsoljuk 🤣
Hat mi fazunk.
Sokaig eltunk lakasban, mi konkretan nem is futottunk es igy volt mindig 21-22 fok es megsultunk sokszor.
Nagyon nem mindegy, hol el az ember 🤷♀️
14/14 Michael The Siren válasza:
Én 4-5 évesemn IS meztelenül rohangáltam otthon télen… :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!