Másnál is van olyan, hogy 2 éves gyereke nem akar reggel felöltözni?
Mi kelünk reggel 3/47-kor, hogy elvigyük nagyot suliba.
Felkel, cicizik, és megyünk átöltözni.
Nincs semmi hoszti, tudja, hopgy nmenni kell, ráadásul neki mindegy, hogy hova, csak menjünk.
Amikor visszajöttünk, akkor szokott reggelizni.
2 éves
Van de én vagyok a felnőtt ha nem jön felkapom és viszem öltözni nincs kecmec addig kell felöltöznie míg a kicsi alszik mert akkor ő is sír...
Néha annyit engedek neki hogy a nappaliban had öltözzön mert nézi a mesét.
Légy határozott!!
2 éves kisfiú
első
a 7vége az más tészta, olyankor van, hogy a 11 éves bátyja is 11-ig pizsamában flangál,akkor én sem szoktam rögtön átöltöztetni a kicsit
ugyanez van nálunk is, 21 hónapos, délelőtt 10-re már a térdénél lóg a pelenka a sok pisitől, mondjuk ő nem csinál nagyjelenetet, csak sír, hogy nem akarja
ha semmi dolgunk nincs és nem kakis a pelus, akkor szoktam hagyni max 10-ig, de ha menni kell vhova akkor nincs kecmec
A pelust engedi kicserélni, de néha fél 10-ig pizsiben van (akkor indulunk sétálni). Fél 8-kor szokott ébredni, és nagyon szereti a pizsijét, ragaszkodik hozzá. Egyik nap nem mentünk le délelőtt, mert esett, a délutáni alvás utána szedtem le róla a pizsit :)
Egyébként most csak ilyenje van, kb 1 hete csinálja, gondolom majd ez is el fog múlni.
Engedd, hogy ő öltözzön egyedül, tegyél ki elé 3-4 pólót, hogy ő válasszon. De ha otthon vagytok,akkor ne erőltesd, akkor legyen pizsiben és kész :)
Volt, amíg rá nem jöttem, hogy ébredés után pár percig még csak hozzá szólni se szabad, hagyni kell, hogy bambulhasson ki a fejéből, ő így ébred fel. :o) Várok 10 percet, addigra magához tért, pisilnie kell, gyorsan ráültetem a bilire, közben lekapom róla a pizsit, gyorsan fel a nadrág és pulcsi és a ruha már kész is van. :o) Tüsi a haja, így fésülni nem kell, fogat este most még csak egyelőre, a mosakodásra kell elkapnom, de gyorsan túlesünk rajta. :o)
26 hónapos fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!