Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnál is van olyan, hogy 2...

Másnál is van olyan, hogy 2 éves gyereke nem akar reggel felöltözni?

Figyelt kérdés
Néha dél van mire fel tudom öltöztetni. Addig megy a hiszti,földhözveri magát, nem engedi, hogy levegyem róla a pizsit, a pelust, és végül nálam is szakad a cérna. Hiába rimánkodok, mesélek, csábítgatom, hogy akkor megyünk ki sétálni. Nem és nem. Ha időpontra kell menni, előre félek. Mi lesz, ha bölcsibe fog járni?
2011. ápr. 7. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi kelünk reggel 3/47-kor, hogy elvigyük nagyot suliba.

Felkel, cicizik, és megyünk átöltözni.

Nincs semmi hoszti, tudja, hopgy nmenni kell, ráadásul neki mindegy, hogy hova, csak menjünk.

Amikor visszajöttünk, akkor szokott reggelizni.

2 éves

2011. ápr. 7. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Van de én vagyok a felnőtt ha nem jön felkapom és viszem öltözni nincs kecmec addig kell felöltöznie míg a kicsi alszik mert akkor ő is sír...

Néha annyit engedek neki hogy a nappaliban had öltözzön mert nézi a mesét.

Légy határozott!!

2 éves kisfiú

2011. ápr. 7. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Lenne,ha nem lennék erélyes.Persze,az én kisfiam is bepróbálkozik,de megfogom,lefektetem és mire elkezdődik az öltözködés,már el is felejtette a hisztit.
2011. ápr. 7. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, van. Általában hétvégén, amikor a nagyobb tesókon is látja, hogy tovább pizsamában lehetnek. Mikor Ők elkezdenek felöltözni, a kicsi még akkor sem akar. Ilyenkor mindent be kell vetni, hogy eltereljem a figyelmét, mert képes pizsamában kirohanni a homokozóba, Ő is 2 éves.
2011. ápr. 7. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:

első

a 7vége az más tészta, olyankor van, hogy a 11 éves bátyja is 11-ig pizsamában flangál,akkor én sem szoktam rögtön átöltöztetni a kicsit

2011. ápr. 7. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ugyanez van nálunk is, 21 hónapos, délelőtt 10-re már a térdénél lóg a pelenka a sok pisitől, mondjuk ő nem csinál nagyjelenetet, csak sír, hogy nem akarja

ha semmi dolgunk nincs és nem kakis a pelus, akkor szoktam hagyni max 10-ig, de ha menni kell vhova akkor nincs kecmec

2011. ápr. 7. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:

A pelust engedi kicserélni, de néha fél 10-ig pizsiben van (akkor indulunk sétálni). Fél 8-kor szokott ébredni, és nagyon szereti a pizsijét, ragaszkodik hozzá. Egyik nap nem mentünk le délelőtt, mert esett, a délutáni alvás utána szedtem le róla a pizsit :)

Egyébként most csak ilyenje van, kb 1 hete csinálja, gondolom majd ez is el fog múlni.

Engedd, hogy ő öltözzön egyedül, tegyél ki elé 3-4 pólót, hogy ő válasszon. De ha otthon vagytok,akkor ne erőltesd, akkor legyen pizsiben és kész :)

2011. ápr. 7. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt, amíg rá nem jöttem, hogy ébredés után pár percig még csak hozzá szólni se szabad, hagyni kell, hogy bambulhasson ki a fejéből, ő így ébred fel. :o) Várok 10 percet, addigra magához tért, pisilnie kell, gyorsan ráültetem a bilire, közben lekapom róla a pizsit, gyorsan fel a nadrág és pulcsi és a ruha már kész is van. :o) Tüsi a haja, így fésülni nem kell, fogat este most még csak egyelőre, a mosakodásra kell elkapnom, de gyorsan túlesünk rajta. :o)

26 hónapos fiú

2011. ápr. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!