Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más gyereke se akar felöltözni...

Más gyereke se akar felöltözni ebben a hidegben?

Figyelt kérdés
18 hónapos a kislányom, de nagy hiszti árán birom ráadni a mellényt/vékony kabátot, a sapkáról ne is beszéljünk. Mindig a benti ruhájában akar kimenni az udvarra, minden felső öltözet nélkül. Gondolom furcsa neki, hog a 40 fok után 9 fok van és fel kell öltözni jobban. Csak hát így kín szenvedés minden öltözés. És a sapkát egyáltalán nem viseli el magán. Bent is a hosszúújjú body ujját húzgálja, mintha csak azt mondaná, ez meg mi.

szept. 14. 20:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ugyanezt csinálja a 18 hónapos fiam. Megszokta, hogy idebent 1 szál bodyban flangálm
szept. 14. 20:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam 😅
szept. 14. 20:17
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Nalunk is ez van, bar semmi ujdonsag, mindig is uvoltott oltozesnel. Tokmindegy hogy egy body vagy tobb reteg ☹️

Csak en izzadok le jobban a sok ruha miatt, mire raadom😂

szept. 14. 20:23
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Hagy menjen így ki. Hiába gyozkodod, ha nem tapasztalja nem érti miről beszélsz. 1 perc után úgyis rajon hogy fázik.
szept. 14. 20:51
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Naná hogy utálja, én is utálom és 37 éves vagyok, légyszívesebben én is sírnék. 🤣

Ez természetes, 4 hónapja nem kellett öltözni, csak menni ki. Majd megszokja. Enyém is cirkuszol. Sapkától egyenest sikítófrászt kap.

szept. 14. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Egy éves lesz a fiam. Ugyanezt csinálja. Húzza a hosszú ujjú body ujját sikongat miatta. Kimegyünk sapkát rángatja végig. Nem szereti, ha sok rajta a ruha, de megfázni nem oké, így muszáj.
szept. 15. 07:04
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Még a 2 évesem is kiakad, hogy nem úgy van, mint eddig, hogy megyünk ki az udvarra. Nyáron nyilván amiben épp bent volt, ment is ki. Ilyenkor mindig szólok neki, hogy fel kell öltözni. Jó, de csak a teraszra megy. Mondom oda ugyanúgy fel kell. 😅
szept. 15. 07:06
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Enyém nagyon fázós, de ő se akart felöltözni, amíg ki nem mentünk az ajtó elé. Ahogy megérezte a hideget, rögtön hagyta hogy ráadjam a kabátot és a sapkát. :D
szept. 15. 07:49
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
Nemazért,de tegnap még én is alulöltöztem.Csak pulóvert vettem fel,azt hittem elég lesz.Hát..ajd megfagytam.Nem csoda,ha a kicsik nem értik,hogy eddig az egyszál pelus,vagy bugyi is meleg volt,sőt a meleg elől kellett behúzódni,most hogyhogy 5 réteg ruhát kell felvenni.Nalunk nagyobbak vannak már,kamaszok,16,14,12 évesek,de vitázni kell velük,hogy a mellényt is igenis vegyék fel,meg ne rövidnadrágba akarjanak elindulni.Borzalom ez a hirtelen váltás.
szept. 15. 08:20
 10/14 anonim ***** válasza:
25%

Hány fok van bent, hogy már oda is a hosszú kell?

Nem öltözteted egy kissé túl?

Ha csak az udvarra mentek, nem kéne huszonhat réteg, csak minél egyszerűbben. Pl: simán csak egy softshell overál a bentire. Minél kevesebbet kell felcíhölni, annál könnyebb lesz.

szept. 15. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!