Most mit adjak rá? Tudom annyi ilyen kérdés volt már, de még mindig nem tudom. Kisfiam 13 hetes és nem akar felöltözni, annyira izzad.
Figyelt kérdés
Kint pihen az erkélyen van rajta egy harisnya, rövid ujjú bady, és egy vékonyabb pulcsi. Ide süt a nap, jó meleg van
Nem engedd több ruhát magára húzni, olyan jót alszik betakartam pléddel, de most mennénk sétálni, vihetem így?
viszek magammal egy nacit meg kabit ha hűvösebb lesz nem fog megfázni?
vagy öltözetesem föl?
2009. ápr. 3. 15:39
1/2 anonim válasza:
viheted a plédet is csak épphogy tedd rá a napon nagyon meleg van most jöttünk fel a sétából.
2/2 anonim válasza:
12 hetes a kisfiam, elképesztően utálja a meleget. Éjjel is nyitott ablak mellett alszik.
Én rövidujjú bodyt, kordnadrágot, zoknit, kapucnis pamut pulcsit, pamut sapkát adtam ma rá. A takarónál visítani kezdett, ezért levettem róla. A kocsin már lábzsák sincs.
Amikor feljöttünk semmilye sem volt hideg, sőt a fejecskéje a sapka alatt melegebb is volt.
Itthon rövidujjú body-ban és pamut nadrágban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!