Akinek úgy vannak a kicsik, a nagyobb alig két éves és mellette a pici baba is ott van hogy oldjátok meg az altatást? Főleg ha a nagyobb éjjel is ébred és plusz a kicsi is?
Úgy, hogy van egy apukájuk is, aki aktívan részt vett ebben a részében is
szept. 13. 09:33
2/22 anonim válasza:
Volt egy idő, amíg reggelente azzal indítottunk, hogy megkérdeztük egymástól, ki hányszor kelt, mert mindkettőnk átaludt néha ezt-azt :))))))
Nappal meg bevallom, nem emlékszem kristálytisztán, de ha nem műsorozott a baba, akkor ültünk a nagy mellet, amíg elaludt, a nagy meg nézhetett tévét, amíg a kicsit letettem.
szept. 13. 09:35
3/22 anonim válasza:
A férjemé volt a nagy, enyém a kicsi. Máshogy nem lehetett megoldani. Esti altatásnál a nagy 4 eves koraig ott kellett lennie, egyedül nem ment. A nagy hagyott csendet, olyan későn meg nem engedtem képernyőzni.
A nagy 4 éves korától okés volt, elaludt egyedül szépen, es átaludta az éjszakát.
szept. 13. 11:16
4/22 anonim válasza:
*a nagy NEM hagyott csendet
szept. 13. 11:16
5/22 anonim válasza:
Kedves 1!
És ahol rendőr, mentő, tűzoltó az apuka. Esetleg kamionozik vagy több műszakban dolgozik?
A kérdező gondolom ilyen esetekre kért segítséget.
szept. 13. 11:49
6/22 anonim válasza:
13 hónap van a gyerekek között, én ahogy tudtam, összerendeztem a napi rutinjukat. Együtt volt fürdés, esti mese (igen, olvastam babakorban is), mikor már elindult a ht., az étkezéseket is összerendeztem. Így a fix rutin rengeteget segített és ha valami miatt egyedül tettem le őket is simán ment.
szept. 13. 12:13
7/22 A kérdező kommentje:
Nálunk apuka sajnos nem lesz mindig segítség. 12 órában dolgozik 3 nap nappal aztán 3 napot itthon van itt nyilván segít aztán 3 napot éjszaka ami azt jelenti 3 napig se éjjel se nappal nem fog tudni segíteni. És más segítség sem lesz.
szept. 13. 12:23
8/22 anonim válasza:
Ja irigylem azokat a nőket akiknek az a természetes, hogy apuka minden este otthon van. Én férjem rendőr, 24ben. Van hogy képzés miatt egy hetet nincs itthon majd 2 napot igen aztán megint egy hét. Mondjuk nem is vallaltunk még második gyerekez6😂 de na.
szept. 13. 12:34
9/22 anonim válasza:
Ez engem is érdekel,szeretnénk másodikat, de férjem éjszakai busz sofőr. 🫠
szept. 13. 12:47
10/22 anonim válasza:
Hordozó kendő+babakocsi. A nagyot a hátamra kötöttem, a kicsit a babakocsiban tologattam. Egymáshoz rendeztem az altatasukat. Így aludnak el a mai napig. De volt, hogy mindkettőt magamra kötöttem egy úgy altattam őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!