Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan vigasztaljam meg ez...

Hogyan vigasztaljam meg ez esetbe a gyerekemet?

Figyelt kérdés
Tegnap kollektív büntetésbe volt az osztály pár rossz gyerek miatt. 1 óráig hátratett kézzel vigyázzba állniuk. Este sírt emiatt sokat.
szept. 12. 11:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
katona suliba jár? vagy milyen büntetés már ez?!
szept. 12. 11:34
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Úgy, hogy normális iskolába viszed.
szept. 12. 11:37
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Miért sírt?

Mi baja lett a vigyázállástól?

szept. 12. 11:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős?
szept. 12. 11:59
 5/14 A kérdező kommentje:
7 éves lesz. Most kezdte az elsőt.
szept. 12. 12:01
 6/14 anonim válasza:
91%
Szólni kéne a tanárnak,hogy ne vegzálja az elsősöket ilyen hamar. 2 hete kerültek ki az óvodából. Be se tudtak illeszkedni normálisan.
szept. 12. 12:20
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Én biztosan beszélnék a többi szülővel és mennék az igazgatóhoz. Nem vagyok tanárhozrohangálós szülő, de azért könyörgöm. Büntesse az egy hülyét, ne mindenkit. Főleg nem ilyenkor, mikor még fel lábuk az oviban van. Egy életre megutáltatja velük a tanulást, sulit.
szept. 12. 12:38
 8/14 babyboom567 ***** válasza:
46%
Hatalmas balhét csapnék,pedig én egy szende nyuszi vagyok.És ha nem tesz az iskola semmit, azonnal másik suliba vinném a gyereket.
szept. 12. 13:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
1 órát?! Biztos, hogy elvinném onnan.
szept. 12. 13:36
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem fogalma sincs, mennyi az az 1 óra. Nyilván pár perc volt, azért, hogy elcsendesedjenek. Nem kell mindent elhinni amit a gyerek mond.
szept. 12. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!