Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Reggel kb 11 fok volt, érezhet...

Reggel kb 11 fok volt, érezhetően hűvös idő. Ti mit adtatok a (kis) gyerekeitekre?

Figyelt kérdés

Én rájuk adtam a hosszú nadrágot, pólót és pulcsit. Viszont most mondta a rádió, hogy ma még akár lehet 30 fok is. Most akkor?!

Mondjuk a táskájukba tettem egy térd nadrágot, ha melegszik, át tudják venni. Szerintetek?

szept. 9. 08:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
64%
A nagyobbik 10 éves, ő rövidnadrágban és pólóban ment, de nem fázós. A kisebbik 4 éves lesz, rá rövidnadrágot adtam, pólóval és pulcsival, ez elég szokott lenni ilyen időben. Szerintem nyugodtan adhatsz rájuk térdnadrágot, csak legyen azért egy pulcsi, ez elég reggelre is így ősszel.
szept. 9. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!