Ha több réteg van, van mit levenni. Szerintem jól öltöztetted fel, és tettél be a meleg esetére rövidet is.
szept. 9. 09:00
2/21 anonim válasza:
Hat nalam max 20 fokot ir a telefon mara :D
szept. 9. 09:00
3/21 anonim válasza:
Hosszú leggings, póló, vékony melegítőfelső. Van bent váltó cucc, ha hőség lesz, majd cserélik a nevelők.
szept. 9. 09:06
4/21 anonim válasza:
Leggings, póló, pulcsi.
18fokot írt reggel a kocsi.
Nálunk 23ra írják a maxot mára.
szept. 9. 09:09
5/21 anonim válasza:
Vékonyabb hosszúgatyában (a kicsi leggingsben) és szintén vékony pulcsiban mentek, 4 éves középsős ovis és 8 éves harmadikos. A kicsire az oviban rövidgatyát adtam, mert bent ettől függetlenül rohadás meleg van. Gyanítom, hogy az iskolában is, ezért a nagyfiamnak is raktam be egy rövidgatyát, és mondtam, hogy vegye át bent ha akarja.
szept. 9. 09:10
6/21 anonim válasza:
Hosszú leggings,póló, pulcsi. Beraktam egy esőkabátot és egy rövid leggingset,attól függően milyen lesz az idő. Plusz zokni szandival.
szept. 9. 09:10
7/21 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy papíron 18-20 fok volt, de nálunk rohadt párás, levegőtlen melegérzettel. Nem a hőmérőhöz öltözünk, úgyhogy csak vittük a kardigánt, nem vette fel.
szept. 9. 09:11
8/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor nem olyan vészes. Mondjuk itt fúj a szél is, én rövidnadrágban indultam el, hát majdnem visszajottem át venni de késésben is voltunk.
szept. 9. 09:15
9/21 anonim válasza:
Két éves fiam van.
Most jöttünk haza boltból, 20 fok van, de borult, esős idő.
Hosszú vékony nadrágot adtam rá, és pólót, de vittem egy vékony pulcsit is.
Útközben mondta, hogy fázik, így raadtam a vékony pulcsit.
szept. 9. 09:21
10/21 anonim válasza:
És elküldtem de nem fejeztem be.
Van egy 10 éves lányom is, ő is hosszú nadrágban ment iskolába, de vitt magával egy rövidet is, bár a mai nap nem hiszem, hogy szükség lesz rá.
Pulcsit ő nem vitt, de ha fázik a suliban van a torna ruha, abban van hosszuujju. Felveheti azt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!