Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Reggel kb 11 fok volt, érezhet...

Reggel kb 11 fok volt, érezhetően hűvös idő. Ti mit adtatok a (kis) gyerekeitekre?

Figyelt kérdés

Én rájuk adtam a hosszú nadrágot, pólót és pulcsit. Viszont most mondta a rádió, hogy ma még akár lehet 30 fok is. Most akkor?!

Mondjuk a táskájukba tettem egy térd nadrágot, ha melegszik, át tudják venni. Szerintetek?

szept. 9. 08:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
Nadrág,póló, pulcsi, széldzseki. Van náluk rövidgatyó, de szerintem nem lesz rá szükség már.
szept. 9. 09:28
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

2, már most 23 fok van nálunk.

Csak pulcsit adtam, alul rövidben mentek

szept. 9. 09:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk reggel 19 fok volt. A középsős fiamra hosszú nadrágot, rövid ujjú pólót és egy melegítőfelsőt adtam, sportcipővel.
szept. 9. 09:39
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

2-es vagyok, nalunk meg 19 fok van.

Nyilvan ki hol lakik ugye az orszagban :D

szept. 9. 09:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Igen ez az időszak azért rossz, mert reggel még hideg van, napközben meg melegszik. De 11 fokban mégsem akartam rájuk adni a térd nadrágot.
szept. 9. 10:14
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Vékony hosszúnadrág, póló, pulcsi+táskába egy rövidnadrág.

10éves fiú

szept. 9. 11:00
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

Térdgatya és póló.

Kocsival mentünk, a kocsiban nem fázik.

Bölcsis, bent is jó idő van.

Vittem neki hosszú gatyát és pulcsit, de mivel esik az eső, nem mennek ki az udvarra ma.

szept. 9. 12:31
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
Szandál rövid nadrág, póló, vékony pulcsi.
szept. 9. 12:32
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
Reggel, amikor indultunk, még meleg volt (megnéztem, 20°C felett), akkor hosszú nadrág és rövid póló volt rajta. Délelőtt lehűlt az idő, akkor pulóvert is adtam rá. Nálunk nem ígérnek nagyon meleget, így a nadrágon nem is gondolkoztam, a pulóvert le lehet venni.
szept. 9. 14:09
 20/21 anonim ***** válasza:
72%
4 éves kisfiam. Hosszú nadrág, póló, pulóver. Nálunk egész nap borús volt, esett/esik az eső.
szept. 9. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!