Kislanyom most megy elsőbe, de lebetegedett. Nagyon rossz lesz neki később becsatlakozni?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul erzi magat emiatt, hogy nem tud menni, mert azt mondja mindenki talal baratot mire ő majd tud menni. Engem is zavar ez az egesz de nem igazan tudok mit kezdeni , betegen megsem mehet… volt valaki hasonlo helyzetben? Nagyon rossz lesz neki kesobb becsatlakozni?szept. 1. 20:25
2/10 anonim válasza:
Ó szegény. Jobbulást!
Biztosan ő is fog barátokat találni, nem fog lemaradni!
3/10 anonim válasza:
Ha nyitott, baratkozos típus, akkor szerintem előbb-utóbb úgyis talál ott baratokat. Aki meg alapból introvertalt, annak mindegy. Szóval te tudod, milyen típus, de szerintem nem lesz gond :)
4/10 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz, az első hetekben még egymás nevét is alig tudják, nemhogy mindenki barátra leljen. :D
5/10 anonim válasza:
Hidd el nem lesz semmi baj. Semmiről nem fog lemaradni, és a tanítónő is ott van, neki az a feladata, hogy az ilyen problémákat is megoldja.
6/10 anonim válasza:
Az iskolába tanulni jár, nem barátkozni...
8/10 anonim válasza:
A lanyom hasonloan kezdte a kozepsulit. Elso ket het off betegseg miatt. Siman becsatlakozott.
9/10 anonim válasza:
Ez olyan, mint a gólyatábor... ott elkezdesz barátkozni a szobatársakkal, a suli alatt meg majd kialakul, hogy velük lesz-e szorosabb a haverság, vagy alakul valami új másokkal, mikor már belerázódtok a suliba.
Nem lesz semmi baj, max. ő később fogja tudni a neveket 🙂
Jobbulást neki!
10/10 anonim válasza:
En anno igy jartam,3.o.ban,akkor ujraosztas volt nalunk,uj osztaly es en 6 hetet fekudtem a Heim Palban, nah az gaz volt, mert addigra mar tenyleg osszehaverkodtak, de 1 het kieses nem szamit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!