Utálok játszótérre járni. Más is érez így?
A neten olvasottak alapján én is tartottam tőle, de így fél év aktív játszóterezés után én nem ezt tapasztalom.
Még a legegyszerűbb anyukák is (a cigányok is!) rászólnak a rendetlen gyerekükre, nem hagynak rájuk semmit.
Senkik közt sem hallottam tudálékoskodást. Mindenki annyira figyel a másikra, annyira udvarias, hogy szinte túlzás is.
Nem erre számítottam, meg azt gondoltam magamról, én biztos nem fogom ott jól érezni magam.
Anno a lányommal kitapasztaltam, melyik játszótér nagyon forgalmas, melyik kevésbé. Általában utóbbiakat választom.
Nem szeretem a tömeget, nem szeretem, ha a gyereknek egy játszótéren mindenért sorba kell állnia.
A lányomnál sokat jártunk játszótérre, de őt egyedül neveltem 15 hónapos korától kezdve. Így sokszor jól is esett a társaság. Aztán a bölcsiben megismertem pár anyukát, és bölcsi-majd később ovi után mindig együtt mentünk játszótérre. De akkoriban szinte minden nap.
Most a fiammal kevésbé megyünk. Kertes házban lakunk, igazából van itthon minden is. :D
Az utcában van 2 család, ahol hasonló korú gyerek van. Velük szoktunk néha bandázni.
Szóval valahogy most nem igénylem annyira a játszóteret. :)
Szoktunk azért járni, 2 éves a gyerek, és szereti azért. De nem igényli túl gyakran. Elvan itthon is.
Mi szeretünk járni. Persze van néhány idióta de alap esetben sok kedves, aranyos emberrel is találkozok. Szeretem mert tényleg sok hasznos infohoz lehet hozzájutni aki a környékkel kapcsolatos (ovik,dűlők,egyéb programok). Van néhány idegesítő ember de őket kizárom aztán annyI.
Mi panelban lakunk szóval muszáj a gyerek érdeket néznem és bizony szinte mindennap járunk. Munka és bolcsi után. Több játszi is van itt nálunk szóval tudjuk váltogatni, így a kicsi se unja meg.
16, köszönjük az információt.
Te biztos mintaanya vagy.
Jó neked.Mi szarok vagyunk.
Nekünk is jó.ok?
15-ös, pfuu amit leírtál. Pont a hozzád hasonlóktól utálunk sokan játszótérre járni.
16-, járunk játszóházba gyakran, Gyerek Center játszóházakból elég sok van, szeretjük a Minipolist is, rengeteget járunk a Balatonra, kirándulunk sokat. Nemcsak a lakótelepi játszóterek az egyetlen programunk.
18, ja francnak sem hiányzik, hogy ott üljek a játszon és hallgassam a rohogcselest, meg nézzem a született feleséges filinget
Hétkor a játszón ülnek, én meg hétkor iszom a kavemat kocosan 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!