Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Utálok játszótérre járni. Más...

Utálok játszótérre járni. Más is érez így?

Figyelt kérdés
Utálom a játszótéren a mindentudó anyukákat. Utálom az agresszív neveletlen gyerekeket, akire nem szól rá az anyjuk. Utálom, hogy egyes anyukák ott cigiznek a játszótér kerítése tövében, a füstjük beszáll, mintha a kerítésen belül szívnák. Valaki esetleg érez hasonlóképpen?
aug. 30. 19:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

A neten olvasottak alapján én is tartottam tőle, de így fél év aktív játszóterezés után én nem ezt tapasztalom.

Még a legegyszerűbb anyukák is (a cigányok is!) rászólnak a rendetlen gyerekükre, nem hagynak rájuk semmit.

Senkik közt sem hallottam tudálékoskodást. Mindenki annyira figyel a másikra, annyira udvarias, hogy szinte túlzás is.

Nem erre számítottam, meg azt gondoltam magamról, én biztos nem fogom ott jól érezni magam.

aug. 30. 20:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt, ami közel van, azt én is utáltam, de elmentünk egy kicsit messzebb, és ott már nem volt olyan rossz. A közeliben állandóan voltak mindent letojó anyukák, agresszív, üvöltve káromkodós gyerekek, meg kutyások. Imádom a kutyákat, félreértés ne essék, de amikor póráz nélkül valaki behozza a németjuhászt játszani a gyerekkel, és lök fel mindenkit, meg odakap, attól lever a víz, és nehogy szólj, mert el leszel küldve melegebb éghajlatra, hogy utálod az állatokat. Az új játszóteret azért szeretjük, mert egy kisebb lakóközösségé, nem nagyon járnak le, főleg nem tömegesen. Az anyukákkal lehet beszélgetni, de nem erőlködés.
aug. 30. 22:38
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

Anno a lányommal kitapasztaltam, melyik játszótér nagyon forgalmas, melyik kevésbé. Általában utóbbiakat választom.

Nem szeretem a tömeget, nem szeretem, ha a gyereknek egy játszótéren mindenért sorba kell állnia.

A lányomnál sokat jártunk játszótérre, de őt egyedül neveltem 15 hónapos korától kezdve. Így sokszor jól is esett a társaság. Aztán a bölcsiben megismertem pár anyukát, és bölcsi-majd később ovi után mindig együtt mentünk játszótérre. De akkoriban szinte minden nap.

Most a fiammal kevésbé megyünk. Kertes házban lakunk, igazából van itthon minden is. :D

Az utcában van 2 család, ahol hasonló korú gyerek van. Velük szoktunk néha bandázni.

Szóval valahogy most nem igénylem annyira a játszóteret. :)

Szoktunk azért járni, 2 éves a gyerek, és szereti azért. De nem igényli túl gyakran. Elvan itthon is.

aug. 31. 06:58
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi szeretünk járni. Persze van néhány idióta de alap esetben sok kedves, aranyos emberrel is találkozok. Szeretem mert tényleg sok hasznos infohoz lehet hozzájutni aki a környékkel kapcsolatos (ovik,dűlők,egyéb programok). Van néhány idegesítő ember de őket kizárom aztán annyI.

Mi panelban lakunk szóval muszáj a gyerek érdeket néznem és bizony szinte mindennap járunk. Munka és bolcsi után. Több játszi is van itt nálunk szóval tudjuk váltogatni, így a kicsi se unja meg.

aug. 31. 07:05
 15/25 anonim ***** válasza:
34%
En vagyok a kivetel,mindket gyerekem a jatszoteren nott fel. 7kor mar uton ,ott kajaltunk, delben haza enni aludni, 16ra ki es este 20ig ott voltunk,tavasztol oszig mindket gyerekkel. Mi a nyavalyat csinalnak a panelban az emberek?mindkettonel mas mas varosreszben laktunk,megis egyik es masik gelyen is olyan szuper,osszetarto kozosseg volt, a lakotelepen lakok kozt, hogy a gyerekem rajuk biztam szo nelkul. Orok 10 eve tarto baratsagok alakultak ki. Imadtam... egesz nap rohogcseltunk, ehhez kellett a jo tarsasag, kicsit szuletett felesegek feeling volt. Minden fele fajta karakter volt. :) sajnaltam minden koltozesnel. Vegul kimentunk videkre. Sajat udvar,jatszo,hinta,homokozo,csuzda amit akarsz. A gyerekek megis kint lognak a haverokkal az utcan :) a 4 eves es a 10 eves is. Csak enni szaladnak be. Ez is jo, vegulis, mert bent haladok a dolgommal addig. A szomszedokkal ismet szerencsenk van, osszejaros , nevetgelos, vigyaznak a gyerekekre, igazabol jobb mint a rokonsag, ami azt illeti. :D lehet mazlim van, ahogy titeket olvastalak.
aug. 31. 07:39
 16/25 anonim ***** válasza:
43%
Azt ugye tudjátok, hogy játszótér azért van, hogy más gyerekekkel játszon, ismerkedjen, tanuljon, szocializalodjon? Jatszohazba sem jártok? Rendezvényekre? Ahol több ember van? Saját nyomorotokat miért kell belenevelni a gyereketekbe, hogy csak az a jó ha magatok vagytok, a természetben meg elvonulva? Miért vagytok ennyire onzoek? Oviba még csodálkoztok ha nem tud kapcsolódni a gyerek. Vagy "túl sok inger éri". Hát a semmihez képest nem nehéz. Rettenetes milyen szülők vannak.
aug. 31. 10:13
 17/25 anonim ***** válasza:
61%

16, köszönjük az információt.

Te biztos mintaanya vagy.

Jó neked.Mi szarok vagyunk.

Nekünk is jó.ok?

aug. 31. 10:16
 18/25 A kérdező kommentje:

15-ös, pfuu amit leírtál. Pont a hozzád hasonlóktól utálunk sokan játszótérre járni.

16-, járunk játszóházba gyakran, Gyerek Center játszóházakból elég sok van, szeretjük a Minipolist is, rengeteget járunk a Balatonra, kirándulunk sokat. Nemcsak a lakótelepi játszóterek az egyetlen programunk.

aug. 31. 23:18
 19/25 anonim ***** válasza:
22%

18, ja francnak sem hiányzik, hogy ott üljek a játszon és hallgassam a rohogcselest, meg nézzem a született feleséges filinget

Hétkor a játszón ülnek, én meg hétkor iszom a kavemat kocosan 🤣

szept. 1. 05:48
 20/25 anonim ***** válasza:
16%
15 mi rosszat írt, nem értem, nem írta, hogy bunkó az anyukákkalm
szept. 1. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!