Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Utálok a saját gyermekemmel...

Utálok a saját gyermekemmel lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon elegem van úgy kb. mindenből.

A napjaim nagyon nehezek

Semmit nem tudok tőle csinálni

Nem tudom élvezni az anyaságot mint mások. Én kihívásként, néha teherként élem meg.

Szeretem nagyon a gyermekem csak most úgy be sokkaltam

Segítségem nincs

A férjem 12 órában dolgozik

Mit tegyek?

Utálom magam emiatt 😓😓😓😓

aug. 25. 12:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, mi a lepontozás oka? Milyen más lehetőségek vannak???
aug. 25. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

6# mit változtat, ha a párja munkát vált? Az én férjem elmegy reggel 7:40-kor és hazaér legjobb esetben 17:00-kor(8-16:40-ig szól a munkaideje). Nappali állása van mégis azt érzem, hogy rohadt keveset van itthon.

8# nem életképtelenek vagyunk, hanem régen leb*sztak 2 pofont a gyereknek és kész. Kb ennyiből állt sok helyen a gyereknevelés. Így könnyű volt gyereket "nevelni". Több generáció lakott 1 helyen, így volt segítség. Manapság a nők dolgoznak, főznek, mosnak, takarítanak és mellette gyereket is nevelnek. Régen az anyák otthon voltak a férfiak dolgoztak. Most olyan drága minden, hogy egy nő ezt nem teheti meg. Az 5 gyerekes családoknál meg sokszor a gyerekek vigyáznak egymásra nem a szülő van ott mind az 5 mellett.

aug. 25. 15:58
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Azt írta 12 órában dolgozik. Nem írta mit. Mikor a lányom született a férjem elkezdett olyan munkát nézni, ahol rugalmasabban tud velünk lenni. Nem azonnal, de talált. Szóval ha a férj váltani tud, az már segítség lehet, hogy nem - kvázi - egyedülálló anyaként kell nevelnie a gyereket.

Ezen kívül ha ez nem megoldható, írtam más lehetőséget.

Ahhoz hogy változzon a kérdező helyzete, valaminek változnia kell az életében. Szerinted mi lehetne még?

aug. 25. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Mire váltson az ember? Az én férjem is rugalmasan dolgozik. Kötetlen munkaideje van. Homeban is dolgozhat 1-1 napokat, de azzal is kitörölheti az ember, mert az nem azt jelenti, hogy otthon ül és nem csinál semmit. Megbeszélésekre kell bejelentkeznie, akkor még a gyereket is lekell kötni, hogy ne hangoskodjon. Van, hogy eltud jönni mondjuk 15:00-kor, de cserébe van olyan nap, hogy bent kell lennie 18:00-ig.

Örülök, hogy a férjed talált olyat ahol alig kell dolgozni és dől a pénz, de nem minden kötetlen és rugalmas munkahely ilyen. Nem dolgozhat mindenki férje ilyenben, mert sok munkahely ezt nem teszi lehetővé. A férje 12 órában dolgozik, gondolom mellette kicsit több a pihenője, de azzal sincs kisegítve, ha elmegy reggel 7-kor a férje és este 17:00-kor ér haza. 3 órában altatásik sokminden már nem fér bele a napba.

aug. 25. 16:44
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Te nem tudsz szöveget értelmezni.

Az hogy váltson a férj rugalmasabbra a 3ból az EGYIK lehetőség volt. És nem az egyetlen.

És igen ha pl HOban otthon van a férj és van kihez szólni napközben, vagy ha már nem 14 órát nincs otthon hanem csak napi 10et, az már heti szinten 20 óra segítség. És ha csak a te napi plusz 3 óráddal számolunk, akkoris belefér, hogy pl 6ra anya elmenjen edzeni és apa vigye az estét heti kétszer. Már felszabadítóbb. Azért 5kor még nem kell temetni a napot…

Btw egy szóval sem mondtam hogy semmit nem csinál a férjem és dől a lé, de egy férj aki HOban is tud dolgozni (ergo nem megy el aznap utazással x idő) az már segítség. És igen, van olyan nap, amikor egész nap meetingel, meg olyan is ami lazább, amikor tud a gyerekkel is lenni. Aztán mondjuk altatás után, ha kell még odaül a géphez.

aug. 25. 17:32
 16/17 Andi80018 ***** válasza:

Én magánbölcsit javasolnék, pl heti három nap. Ha van felétek, és van hely is. Egyelőre.

Ha vissza tudsz menni melózni, akkor beíratási időszakban állami bölcsi.

aug. 26. 19:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Bölcsi egy jól dolog, manapság már nem "szégyen" beadni oda a gyereket.

De ha most utálsz, vagy inkább fogalmazzunk úgy hogy kellemetlen vele lenni akkor a kamaszkorra alaposan fel kell készülnöd. Az egy másik szint a gyereknevelésben :)

szept. 22. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!