Utálok a saját gyermekemmel lenni. Mit tegyek?
Nagyon elegem van úgy kb. mindenből.
A napjaim nagyon nehezek
Semmit nem tudok tőle csinálni
Nem tudom élvezni az anyaságot mint mások. Én kihívásként, néha teherként élem meg.
Szeretem nagyon a gyermekem csak most úgy be sokkaltam
Segítségem nincs
A férjem 12 órában dolgozik
Mit tegyek?
Utálom magam emiatt 😓😓😓😓
Ahh a "terrible two" időszak, de nem hiányzik... :D
Ilyen mindenkinél van, még ott is, ahol apuka kiveszi mindenből a részét és szuper nagyik vannak elérhető távolságban. Been there, done that.
Nekem az idő segített, az, hogy nőtt, egyre jobban megértettük egymást. Valamint, hogy nem voltam egyedül a gondokkal, bajjal. A férjem is mindent csinált a gyerek körül, heti 1 napom mindig volt magamra. Oké, hogy 12 órázik a férjed, de gondolom nem 7-ből 7 napot?
Az nem jöhet szóba, hogy esetleg fizetett segítséget vegyél igénybe? Aki mondjuk heti 1-2 alkalommal pár órára vigyázna a kicsire, addig te tudnál magaddal foglalkozni?
Tudom, sok ősanya van, akik képesek saját magukat és minden igényüket 100%-ban a gyerek alá rendelni, de azért ez nem kötelező... neked is lehet igényed arra, hogy időnként elmenj egyedül sétálni, vagy aludj egyet míg a gyerek mással játszóterezik/sétál, vagy fodrászhoz menj, vagy találkozz barátnőiddel... és ha nincs más segítség, akkor marad a fizetett.
Férjed váltson munkát
Vagy
Keressetek segítséget
Vagy
Menjen bölcsibe a gyerek
Másfél éves a fiam, kvázi 0 a segítség, sokszor kivagyok én is.
A megoldásom, hogy 2 évesen megy bölcsibe, mindkettőnknek jobb lesz így. Ő nagyon társasági (játszótérre napi 2x jár, mindenkivel haverkodik), nekem is kéne felnőtt társaság.
Anyagiak miatt amúgy is be lett volna adva valószínűleg.
Anyáinknak volt kötelező katonaság? Mesélj még! Vagy direkt trollkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!