Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Utálok a saját gyermekemmel...

Utálok a saját gyermekemmel lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon elegem van úgy kb. mindenből.

A napjaim nagyon nehezek

Semmit nem tudok tőle csinálni

Nem tudom élvezni az anyaságot mint mások. Én kihívásként, néha teherként élem meg.

Szeretem nagyon a gyermekem csak most úgy be sokkaltam

Segítségem nincs

A férjem 12 órában dolgozik

Mit tegyek?

Utálom magam emiatt 😓😓😓😓

aug. 25. 12:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
Mennyi idős?
aug. 25. 12:08
 2/17 A kérdező kommentje:
Másfél éves
aug. 25. 12:08
 3/17 anonim ***** válasza:
49%

Ahh a "terrible two" időszak, de nem hiányzik... :D

Ilyen mindenkinél van, még ott is, ahol apuka kiveszi mindenből a részét és szuper nagyik vannak elérhető távolságban. Been there, done that.

Nekem az idő segített, az, hogy nőtt, egyre jobban megértettük egymást. Valamint, hogy nem voltam egyedül a gondokkal, bajjal. A férjem is mindent csinált a gyerek körül, heti 1 napom mindig volt magamra. Oké, hogy 12 órázik a férjed, de gondolom nem 7-ből 7 napot?

aug. 25. 12:10
 4/17 anonim ***** válasza:
67%

Az nem jöhet szóba, hogy esetleg fizetett segítséget vegyél igénybe? Aki mondjuk heti 1-2 alkalommal pár órára vigyázna a kicsire, addig te tudnál magaddal foglalkozni?

Tudom, sok ősanya van, akik képesek saját magukat és minden igényüket 100%-ban a gyerek alá rendelni, de azért ez nem kötelező... neked is lehet igényed arra, hogy időnként elmenj egyedül sétálni, vagy aludj egyet míg a gyerek mással játszóterezik/sétál, vagy fodrászhoz menj, vagy találkozz barátnőiddel... és ha nincs más segítség, akkor marad a fizetett.

aug. 25. 12:19
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Pillanatnyilag én is így érzek. 4 éves a nagyobbik 8 hetes a kicsi. Eddig értelmesen játszott, kommunikált. Na mióta van a kicsi és egész nyáron velem van mind a 2 gyerek a nagy teljesen kicserélődött. Mindenen ugrál, mindent szétken festékkel, nem hajlandó elpakolni maga után, hisztizik mindenen. A kicsit imádja, de engem mintha gyűlölne. Már néha sírhatnékom van, hogy ezt csinálja. Már semmit nem élvezek ebből. Ha a picinek mondok valamit szépet egyből kapom, hogy én nem vagyok a hercegnőd? Stb... pedig vele is van foglalkozva, de engem utál a kistesó miatt. Remélem egyszer elmúlik. Átérzem a helyzetedet, amikor kilátástalan
aug. 25. 12:39
 6/17 anonim ***** válasza:
46%

Férjed váltson munkát

Vagy

Keressetek segítséget

Vagy

Menjen bölcsibe a gyerek

aug. 25. 12:40
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
Sokat mentem vele jatszora,az hozott megváltást 🥴😀Baratnoim bölcsibe tették.Kinek mi,ez a legnehezebb korszak volt nekem is.1,5 től 2,5 ig.Most már 6 éves.Olyan hamar elrepült ,én mindig erre gondoltam és nem bántam meg ,hogy vele maradtam bölcső helyett.Kitartast
aug. 25. 13:04
 8/17 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom mit műveltek, de rengeteg nagycsaládos ismerősöm, legalább 5 gyerekkel, nem hisztizik negyed ennyit sem. Mi lenne veled, ha lenne még kötelező 1 éves katonaság, mint anyáink idején. Nagyon életképtelen némelyik huszonéves, harmincas anyuka.
aug. 25. 14:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éves a fiam, kvázi 0 a segítség, sokszor kivagyok én is.

A megoldásom, hogy 2 évesen megy bölcsibe, mindkettőnknek jobb lesz így. Ő nagyon társasági (játszótérre napi 2x jár, mindenkivel haverkodik), nekem is kéne felnőtt társaság.

Anyagiak miatt amúgy is be lett volna adva valószínűleg.

aug. 25. 15:00
 10/17 anonim ***** válasza:
65%

Anyáinknak volt kötelező katonaság? Mesélj még! Vagy direkt trollkodsz?

aug. 25. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!