Anya miért csinálhatja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy kistesóm, ovis. Most lesz középsős.
Oviban ollóval szoktak vágni, anya itthonra vett neki egy olyan ollót amit jobb és bal kézzel is lehet használni.
Ki volt akadva hogy a gyerek a bal kezében tartja az ollót és hogy ÉN tanítsam meg neki hogy a jobb kézbe tartsa.
De mindennel ugyanígy van: jobb kézbe fogja a ceruzát, a kanalat, a villát. Mintha annyira nagy baj lenne hogyha balkezes lenne a gyerek.
aug. 25. 11:30
1/8 anonim válasza:
Ezer tanulmány van róla, hogy miért nem szabad erőltetni a kezességet. Mutass meg neki párat, hátha észhez tér.
2/8 A kérdező kommentje:
de nem is értem, neki is azt hiszem az anyukája (szóval az anyai nagymamám) balkezes volt, én sokáig kétkezes voltam.
aug. 25. 11:48
3/8 anonim válasza:
Talán 50 éve volt ez nagyon szokás, hogy át kell nevelni jobb kezesre, de ezzel rengeteget lehet ártani a gyereknek egy életre.
4/8 anonim válasza:
Nagyon sokat árt ezzel a gyerek agyának!
Keress hiteles cikkeket a neten,mutasd meg neki!
5/8 anonim válasza:
Ez kamu kérdés vagy tényleg van még olyan szülő akiben felmerül az átszoktatás?
6/8 anonim válasza:
"próbáld meg melyik kezed az ügyesebb".. ilyeneket kell mondani. Hadd próbálgassa itt is, ott is, aztán csak megmarad egynél. Az enyém is evett balkézzel(szórakozásból), a fele mellé ment. Mondtam, hogy egyen a másik kezével, az az ügyesebb, hát akkor meg működött..
7/8 A kérdező kommentje:
#5 nem kamu😭 bárcsak az lenne.
aug. 25. 13:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!