3 és fél éves kisgyermeknek érdemes venni kisállatot?
CSak észrevétel és nem tapasztalat, mert nekünk nincs...
Szerintem még kicsi hozzá. Persze elnézegeti, simogatja, de én addig nem vennék állatot a gyerekemnek, amíg nem tud/na maga is gondoskodni róla.
Kétéves lányomnak halai vannak. kb. 10 db.
eteti őket de semmi több én nem vennék még nagyobb és több szeretetet igénylő állatot.
esetleg egy kutyát úgy 5 évesen. hamarabb semmiképp sem.
ha Neked van időd a kisállat helyét takarítani, etetni.akkor lehet.NE várd el egy ilyen pici gyerektől, hogy gondozza az állatot!És készülj fel, hogy nyaggatni fogja az állatkát!
A Hörcsög: ha valaki nyaggatja akkor harap!Ami eléggé fájdalmas!Éjszakai állat napközben alszik!
A Tengeri malac: Nagy a mozgásigénye.Naponta ki kell venni a helyéről!Játszani vele! Ő is harap ha piszkálják!
A Hal: Csak nézegetni lehet, nem szabad fogdosni!
A Teknős: Ő is tud harapni, karmolni!És ha kiveszik a helyéről és ruha-anyaghoz ér akkor foltot( kék) hagy a ruhán a páncélja!
De ha mindezek ellenére is akarsz állatot akkor sok sikert!
És ilyen pici korban még ne várd el, hogy legyen felelősség érzete!És, hogy gondoskodjon a kisállatkáról!
Ha bármi kérdésed van a Hörcsögökről, akkor írhatsz Privátot!(csak a hörcsög témában tudok segíteni.)
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!