5 éves kislánynak szülinapjára milyen kisállatot javasoltok?
5 éves kislány. Mennyire érti már meg, hogy ne nyüstölje egyfolytában azt az állatot, főleg még nem szelíd? Mert az állat még nincs megszelídítve / szocializálva simán megharaphatja, megmarhatja vagy bármi. Még utána is, de addig meg pláne.
Én még nem vagyok anyuka, de egy öt évesnek még nem vagyok benne biztos, hogy vennék bármilyen állatot is.
Azt, hogy egész nap vele lenne azt nem hiszem, bár ti ismeritek a lányotokat.
Én a törpenyulat javasolnám.Szobatisztaságra lehet nevelni,figyel a nevére ha szólunk neki,és nagyon aranyos.
Nekem a gyerekeim megtanulták,hogy nekik kell a nyusziról gondoskodni,etetni,itatni,takarítani,játszani vele,de ők már nagyobbak 7 és 10 évesek.
A tengeri malacot én nem igazából ismerem,ezért nem tudok véleményt írni róla!
Majd légyszi írd meg mit választottatok! :)
3 napig el se fog mellőle mozdulni, mindegy milyen állatot kap.
Aztán megszűnik az újdonság varázsa, és neked kell noszogatni, hogy picit foglalkozzon vele.
Mindenképp vedd figyelembe, hogy az állatka csak névleg lesz a gyereké, de a tisztítása és etetése, de -ami fontosabb- a megszelídítése és a babusgatása is a te feladatod lesz nagyrészt.
Ha te szereted a tengeri malacokat, és szívesen eltutujgatsz este tévézésközben egyet, akkor hajrá!
Nem vadak, nem igényesek túlságosan, lehet fogni, strapabíró kis lények, és kézhez is lehet szoktatni. Kisgyereknek jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!