9 éves, és egy 3,5 éves kislánynak mit lehet venni szülinapjára?
3,5 éves kislánynak szülinapra?
Van valami elképzelésed arról, hogy mennyit költenél, mennyi pénzt szánsz rájuk? Így könnyebben tudnánk segíteni ötletekkel.
Nos, a kicsinek bejöhet a kifestő, vagy valami normális, nem gagyi zeneszerszám, pl xilofon, amit ütögethet (bár ezt lehet, hogy a szülők nem díjaznák :-). Mesekönyv, az örök klasszikus, abból sosem lehet elég. Egyszerű puzzle, vagy fajátékok. Formabedobó. Buborékfújó. Gyurma.
Amit nem vennék: baba, plüssállatka, ruha. A ruhát nem értékelik, babából és plüssből rendszerint túl sokat kapnak.
A nagy már nehezebb ügy, mert neki kialakult ízlése lehet. Érdemes lenne kicsit kérdezősködni a szülőktől, hogy mire lenne szüksége. Én 9 évesen a könyveket értékeltem a legtöbbre...
A 3 éves kislánynak nem sok újdonságot tudok ajánlani, esetleg:
- úszógumi
- hintaló (ismerőseink kislánya 5 éves, de még mindig nagy kedvenc otthon a hintaló)
- DVD, vagy Videokazetta (Pl.: Eperke; A kockás fülű nyúl; stb...)
- takarítószett ˙(kis seprű, lapát, stb...)
A 9 évesnek:
- valami lovas dolog (szomszéd kislány 10 éves, 2 éve "lóőrület" van náluk :-)
- iskolaszerek: aranyos füzet, notesz, esetleg tolltartó
- valami kedves növény (amit Ő is el tud ültetni, majd gondozni)
- könyv
- gyümölcs
- ékszerek: fülbevaló, nyaklánc, gyűrű, karkötő (persze az ő szintjének megfelelően) Hello Kitty, stb...
- DVD - amit szeret
Sajnos több ötletem nincs, de ha eszembe jut valami, akkor feltétlenül leírom!
Jó bulizást, és boldog születésnapot kívánok a Lányoknak!
Nekem 3 éves lányom van és a társasjáték tényleg jó ötlet, mert az enyém meg van őrülve érte. Csak még nem találtam megfelelőt. De ha jól viselkedik az oviban( most kezdjük majd) akkor kap valamilyet. Én cak azt kérem mindig a rokonoktól, hogy ne plüss és ne zenélős játék legyen. Mert azokból van rengeteg és nagyon idegesítőek.
A lányom a legót szereti legjobban, ha testvérekről van szó( a 3,5 és a 9 éves) akkor lehet, hogy közösen is kaphatnának pl legót. Van lányos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!