Kisgyereknek kisállatot?
Tengerimalacot szeretnénk tartani, a gyerek hány éves korától lehetne?
A lányom 3 éves és tudom, hogy ő már megfelelően tudna bánni és törődni vele (nyilván az én irányításommal), de fiam még csak 1.5 éves, és elég hebehurgya, sztem kinyomorgatná belőle a szuszt...
Tapasztalatok?
Malaccal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
Nekünk egy nagy és egy kis kutyánk van, és emlékszem, hogy a most 3 éves lányom hogyan bánt velük 1,5 évesen. Katasztrófa volt. És ezek kutyák! A malac sztem nem bírná. Főleg egyszerre két gyereket. Nem gondolom, hogy olyan toleráns lenne, mint egy kutya.
tapasztalat:
Állatot a gyereknek ne vegyél!
Nagyon ritka,hogy az érdeklődésük nem lankad.számíts arra,hogy rád hárul az állattartással járó plussz munka is.Nálunk mindig voltak/vannak állatok a lakásban.A kicsi egy nimfa és egy kutya mellé született.
Én is állatok és kisállatok mellé születtem, és sosem volt gond ebből, hamar megtanultam hogy miként kell bánni velük. Ám a fiam egészen más temperamentum....
Később mindenképpen szeretnénk nekik valami állatkát. A saját példámból kiindulva nem értek egyet, hogy mindenképpen rám maradna a gondozása (bár engem az se zavarna túlzottan), de azt hiszem még pár évet mindenképp várnunk kell, míg a kisfiú is kellően érett lesz. Hát majd meglátjuk. Remélem 3-4 évesen már jöhet a malacka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!