Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekkel tényleg csak nyűg a...

Gyerekkel tényleg csak nyűg a nyaralás? Sokkal rosszabb, mint kettesben a párunkkal?

Figyelt kérdés

A minap olvastam egy cikket a nyaralásról, amiben azt írták, hogy gyerekkel nem a pihenésről meg a kikapcsolódásról szól a nyaralás, hanem a gyereket szórakoztatják a szülők. De ha valóban így van, akkor miért mennek 1-2 éves pici gyerekkel is utazni/nyaralni?

A repülők is sokszor vannak tele kisgyerekekkel.

aug. 10. 11:45
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimnek velem 90%-ban nem volt gondjuk, de én alapvetően különc voltam egész életemben és tiniként sem voltam problémás. Apám kifejezetten szerette is azt, hogy sátorozásnál engem el lehet vinni magával faluba vagy túrázni és addig passzív típusú anyum vigyáz a táborra. Emellett másik helyen volt dédpapámnak egy telke és egész család járt oda nyaralni. Sőt: apám horgászásai idején én csak a természet miatt jártam vele és elfoglaltam magamat máshogyan. Egyáltalán nem volt velem gondja, hogy miért megyek és nyűg lennék. Kifeküdtem napozni, elmentem erdőbe, olvastam, rejtvényeztem, együtt hallgatunk rádiót, imádtam. :-)
aug. 15. 11:31
 32/32 anonim ***** válasza:

31+

Volt egy aranyos eset, amire X-aktaként én is emlékszem k.b. másfél éves koromból. Konkrétan én mondtam anyumnak, hogy én emlékszem. A telekről lerobbantunk autóval és anyum nagyon laza volt. Mondta, hogy véletlenül tele maradtunk kajával és velem amúgy sincs semmi gond. :D Konkrétan megbeszélte velem, hogy most itt kell maradnunk és nyugalom legyen. Nagyon sokat vártunk egy családi segítségre és akkor mobil nélkül az is nehezen alakult, de anyummal totál jól elvoltunk. Napraforgó-mezőre kifeküdtünk és pihentem. :D :D

aug. 15. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!