Mikor mentetek eloszor 4-5 napos utazasra gyerek nelkul?
Jó 42-es menj és tutujgasd a gyereked inkább minthogy ide irkalsz hisz csak időt veszel el tőle most is!!!!
Szánalmas
Továbbra is azt mondom, hogy aki szerint a gyermek lelki sérült lesz, mert a szülei elmennek nélküle nyaralni, ott komoly gondok vannak.
Leginkább az lehet a probléma, hogy ők nem tudnak elmenni nyaralni, ezért itt irigykednek arra, aki megteheti.
Persze kellenek a közös emlékek a szülőkkel, bár hozzáteszem 2 éves gyerekkel elmehetsz te külföldre milliókért nyaralni, semmire nem fog emlékezni, csak arra, hogy idegen helyre cincálgatták a szülei és nem tudta kipihenni magát. Ekkora gyereknek nem erre van igénye. A szülőknek viszont lehet ilyen igénye, attól még, hogy gyereke lett, nem szűnt meg létezni.
Kérdező, ne foglalkozz az irigykedőkkel, ha megbízható a nagymama, és a gyerek szívesen marad vele, hát menjetek kettesben nyaralni, a gyereknek semmi baja nem lesz tőle.
Igen, meguntuk a gyereket. Epp ezert tervezzuk azt, hogy EGYSZER a 2-3-4 eve alatt (meg nem tudjuk), nelkule menjunk el 5 napra.
Egyetlen egyszer. 😃😃Es ha nem jon amugy ossze, mert azt latjuk hogy eselytelen, akkor nem megyunk. Irtam. De mindegy, aki bele akarja latni hogy mi vagyunk a vilagon a legrosszabb emberek ezert,az nyilvan szarik is arra, amit irok.
Kivanok mindenkinek ennyire szar szuloket, mint mi!
Eleg sok problema megoldodna akkor a vilagban, ha hasonloan elnenek masok is, tudatosan, 1 gyereket vallalva, szereto csaladba.
Mit is hittem, hogy itt mertem kerdezni, naiv vagyok 🤦♀️🤦♀️
44es de, elmegyek nyaralni, a gyerekkel. Mert nekem nem az a lényeg hogy lepasszoljam és utazgassak, szerencsére ezt kiéltem mielőtt szültem. És tévedés, a gyerekem 3 éves korától emlékezett az utazásokra, kedvence a Niagara vízesés volt, a mai napig emlegeti. De imádta az elefánton lovaglást is Balin.
Nekünk fontosabb a család mint hogy gyerek nélkül legyünk, akit mi vállaltunk, saját akaratból. Értem én hogy valaki nem győz szabadulni a gyerektől, de lehet meglepő, van aki szeret vele lenni, és megosztani az élményeket.
Kivanok mindenkinek ennyire szar szuloket, mint mi!
Inkább ne., köszi van így is elég bajom az életben. menj utazzatok inkább pár hónapot a mamák majd nevelik a kicsit.
Jaj, azért ez már szánalmas, amit itt műveltek.
Mindenki a gyermekei mártírja, azért van ebben az országban ennyi válás.
Igen 46-os. Soha nem voltunk meg sehol, 10 evente egyszer jutunk el Bivalybasznadra es meg oda se akarjuk elvinni a gyereket, inkabb lepasszoljuk a nagyszuloknek.
Megfontolom amit irsz, talan honapokra megyunk, kivalo otlet 🥰
47-es látom értelmezéssel gond van. Ki beszélt hónapokról?
Nem tudsz válaszolni a kérdésre akkor minek osztod itt a nem létező eszed? Én nem dicsekednek vele hogy ekkora bedavanyodott P*icsa vagyok. Őszintén sajnalom a férjed hogy ekkora libát kell elviselnie.
Ahelyett hogy itt irkalsz inkább foglalkozz a gyerekeddel hisz most is tőle veszel el időt hogy itt osztogatod a savanyukaposztát a fejedbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!