Szerintetek mennyire normális az hogy a szomszédaim kisgyerekei (5és 4évesek) horrort néznek?
Nem normális dolog.
Én nem célozgatnék a szülőknek, mert aki ilyen, arra úgyse lesz hatása.
Viszont felnyomnám őket a gyermekvédelemnél. Aztán ha szerintük normális, akkor mosom kezeimet.
Honnan tudod, hogy ez horrorfilm?
Mármint.. ez alapján lehetne sima film is 12es korhatárral(feligfejnekkuli nick). Biztos ismered azt a viccet, hogy brutalis gyilkossag utan elraboljak az egyedulallo apa nyomorek gyerekét, aki egy mentalisan zavart novel keresi a kisfiut, es ez a nemo nyomaban.
Az enyem pl latott egy korhatar nelkuli filmet, amiben a halott aranyhalat lehuztak a wcn. Nem hitte el, hogy meghalt, es ugy terjesztette hogy megolik a halat, iszonyatosan kiabalt es sirt miatta.. kicsik tudnak am tulozni rendesen, a hupikek torpikekben is volt a lila torpos mese, amiben zombitorpok lettek:) attol meg nem nezett a gyerek zombisat, hiaba meselte.
A mi egyik fiunk oviban adta elő, hogy ő farkasemberes horrorfilmet nézett és valóban még sokáig félt a fürdestől is, csak zuhanyozni volt hajlandó. Az óvónő be is hivott, hogy megbeszéljük. Mondtam, hogy én nem tudok róla, hogy bármi ilyet nézett volna. Végül annyiban maradtunk, hogy beszélget kicsit a gyerekkel, hogy mi is volt ez a horror. Pár nap múlva felhivott és elnézést kért. Mint kiderül, ők nézték meg az oviban a Piroska és a farkas egyik zs kategóriás feldolgozasát (a fatkast is ember játszotta). A fiam ezt fogta fel horrornak és számára a legijesztőbb az volt, mikor a végén a kövekkel telerakott hasú farkas a vízbe esik és megfullad, de a nagymama és Piroska kiszabadulását is kb úgy mondta el mintha valami vértől fröcsögős jelenet lett volna, pedig csak a vadászkést mutatták mindenféle akció nelkül. 🤦♀️ Disznóvágást láthatott már párat, valószínűleg összemosta elete addigi tapasztalatait.
A mondjuk tényleg nem egészséges, ha igazi horrort néznek a gyerekek, de sokuknak meg a Scooby doo is annak tűnik.
Nekem az első horror filmem 5 évesen a Slugs című csigás "horror"film volt, aztán 7 évesen az Átkozottak otthonát néztem meg.
Amúgy lehet csak felébredtek éjjel, és a szülők épp horrort néztek.Nem hiszem, hogy anyuka és apuka szándékosan leultetik a gyerekeket a tévé elé
Azt tudod, hogy a gyerekek néha olyan dolgokat is állítanak amik nem igazak, vagy teljesen máshogy történt mint ahogy ő elmondja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!