Szerintetek normálisak a szomszédaim?
Nem az én gyereke(i)m fog(nak) leégni a napon.
Nem én fogok hőgutát kapni.
A többi nem érdekelne. Foglalkoznék saját magammal, főleg, ha a lányom már a délutáni szunyát bevágta :)))
Mi vasárnaptól kezdve minden nap 10-14 között medencézünk kint. Be vagyunk kenve, a víz hűsit, nem kaptunk napszúrást, le sem égtünk!
Este megengedjük a vizet, másnap 10-11 re lesz kellemes. Ha napernyőt rakok a medence felé, megmondom őszintén, fázom a vízben!
Ha strandra megyek is egész nap kint vagyunk a napon, nincs árnyék!
Jó minőségű naptej használata mellett, ha netán még kis kalap is van a babák fején (kivéve, ha szoktak víz alatt is lenni, mint az enyémek) semmi bajuk nem lesz.
De szerintem nem mással kéne foglalkozni, inkább magatokkal, biztos van felétek is mit söprögetni...
Kössssziiiiiii! :))
Látom más is ráér nem csak én :))
Gabka Te meg jöhetsz söprögetni, úgyis mindig olyan okos mindentudó vagy. :))
Ki nem vinném a gyerekeimet ebbe az időben tűző napra, medencézni, 35,5 fokot mutat a hőmérő, tegnap délután mikor rásütött a nap 48 fok volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!