Ezek normálisak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Fizet valaki azért, hogy verjék a gyerekét? Még bérlet is van. Hát én ettől megfeküdtem.
hát ez az utóbbi évek legszemetebb és leggusztustalanabb vállalkozása!!!!!
Nem vagyok hajlandó elolvasni a "rólunk" részt, bízom benne, hogy dutyiba kerül az összes IDIÓTA aki ezt csinálja és igénybe veszi!
kicsit rákerestem:
minden jel arra mutat, hogy ez a szervezet valójában egyáltalán nem létezik. Az általuk hivatkozott „James Drill Award”-ra rákeresve csupán a magyar oldalon találunk információt, míg a „Clean Hands Europe”-ról sem lehet megtudni többet az interneten.
Hogy humorosnak szánták-e vagy más volt az oldal készítőinek célja, nem tudni, a céljukat viszont elérték: megkapták a nekik járó 15 perc hírnevet. Még ha névtelenül is.
Megnéztem a linket és rögtön az jutott eszembe itt csak valaki a kedélyeket akarja borzolni, mivel mostanában úgyis sokat hallani a gyerekek veréséről.
Aztán várja a fejleményeket.
Elég gusztustalannak tartom az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!