Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek normálisak? (Kérdésed...

Ezek normálisak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

[link]

Fizet valaki azért, hogy verjék a gyerekét? Még bérlet is van. Hát én ettől megfeküdtem.

2011. febr. 4. 11:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A tisztakezek az kamu, teljesen egyértelmű. Ha máshol nem, hát az árak alatt "A tárgyalások az egészségpénztárakkal már folynak" megjegyzés után szerintem egyértelmű. Paródia.

Ez viszont teljesen komoly:

[link]

Már kitettem erről egy kérdést, és nagyon-nagyon boldog lennék, ha valami történne (nem tudom, mi), mert ez borzalom! Nem vicc, és nem szektás amerikaiak agymenése (mint a Pearl-házaspár könyve), hanem itt történik Magyarországon! Ezekre nem gyanakszik senki, nem iszákosak a szülők, a gyerekek tiszták, jól neveltek... És közben ezt teszik velük a legkisebb engedetlenségért is minden nap!

Szerintem inkább ez a borzalom. :(

2011. febr. 8. 08:33
 22/28 anonim ***** válasza:

gusztustalan undorító népség, és mindezt bibliai köntösbe ágyazva, és Istenre hivatkozva

az eszem megáll komolyan

2011. febr. 8. 13:00
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Írtam egy bejelentést a baptista gyülekezetről az állampolgári jogok biztosának, azok foglalkoznak a gyerekjogokkal is. Azt nem tudom hogy történni fog e vmi, de bízzunk benne.
2011. febr. 8. 13:40
 24/28 anonim ***** válasza:

Jó fej vagy! :) De nem hiszem, hogy történne bármi. :( Utánanéztem, nem én vagyok az első, akinek ez feltűnt, pár hónapja a Porontyon jelent meg róla egy cikk "Isten nevében uszítanak verésre a vallási alapítványok" címmel, és csomó helyen megjelent. Mégsem történt semmi.

Pár hónapja édesanyám úgy parkolt, hogy a hátsó kereke véletlenül rálógott a felfestett buszmegállóra. A kocsit elszállítoták, nagy üggyel-bajjal sikerült visszaszerezni. Erre van a hatóságoknak kapacitásuk. Arra, hogy tegyenek valamit azok ellen, akik honlapokon reklámozzák, hogyan kell szakszerűen gyereket bántalmazni, nincs. :(

2011. febr. 8. 15:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Köszi!

Igazad van sajnos :(

De képzeljétek, visszajeleztek az ombudsmantól, hogy 30 napos az ügyintézési határidő, szóval vmit csak csinálnak !

2011. febr. 9. 13:06
 26/28 anonim ***** válasza:
Ma láttam a híradóban, hogy már nyomoz a rendőrség, de az oldal nem szabály ellenes, csak gusztustalan.
2011. febr. 11. 22:35
 27/28 anonim ***** válasza:
melyik híradóban volt?
2011. febr. 12. 18:35
 28/28 anonim ***** válasza:

tisztakezek:

[link]

" Kitalált oldalról van szó, mely botránnyal növeli a látogatottságát, így jó pénzt kap a reklámokért – véli egy neve elhallgatását kérő informatikus, aki szerint nem kizárt, hogy az oldal mögött egy családvédő szervezet áll, amely azt teszteli: hányan élnének ilyen lehetőséggel. "

2011. febr. 12. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!