Ezek normálisak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Fizet valaki azért, hogy verjék a gyerekét? Még bérlet is van. Hát én ettől megfeküdtem.
2011. febr. 4. 11:27
11/28 anonim válasza:
Húú basszus hát őszintén remélem hogy vmi kamu, mert egyébként nem normális
arra gondoltam írni kéne nekik, hogy én igénybe venném a szolgáltatásaikat, kíváncsi lennék mit írnának vissza
12/28 A kérdező kommentje:
Én is remélem, hogy kamu! De kamunak is elég elképesztő!
2011. febr. 6. 22:09
13/28 anonim válasza:
Egy újabb téma a Napló című műsornak.
14/28 anonim válasza:
16/28 anonim válasza:
Két napja találkoztam ezzel az oldallal. Szerintem ez csak egy vicc. Egyrészt, mert törvénytelen, másrészt ha megnézitek, ténylegesen nem is lehet kapcsolatba lépni velük. Valószínűleg jól szórakoztak az oldal készítői. Bár én meglehetősen rossz poénnak tartom.
17/28 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy ez kamu. A hatályos gyermekvédelmi törvények TILTJÁK a gyerekek testi fenyítését, szóval ha egy cég olyan szolgáltatást vállal, ami törvénybe ütközik, akkor egyszerűen nem is jegyzik be a cégbíróságon, nem kap működési engedélyt. Kizártnak tartom, hogy egy cég hivatalosan ilyesmivel foglalkozzon.
18/28 anonim válasza:
Hogyan lehetne kideríteni,hogy valóban működnek-e?És ha valóban működnek,hová lehet jelezni az oldal illegalitását?Mert én is biztos vagyok benne,hogy ez nem legális...
19/28 anonim válasza:
1. ez biztos nem legális!
2. tuti kamu oldal! (legalábbis nagyon remélem:S )
20/28 anonim válasza:
én bejelentettem a rendőrségen, a honlapjukon írtam egy mailt
remélem utánanéznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!