Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől érzem ezt az érzés? Már...

Mitől érzem ezt az érzés? Már bele őrülök lassan

Figyelt kérdés

Nemtudom elfogadni vagyis muszáj elfogadnom de olyan rossz ez az érzés.

Hogy a kisfiam olyan hamar nő, és már nem lesz szüksége rám, nem akar majd velem lenni ennyi időt.

Ilyenkor bűntudatom is van, hogy itt volt ez a 3 év, és lehet voltak alkalmak amikor pl türelmetlen voltam vele, többször rá kiabáltam. Ez a két érzés kavarog most bennem és nagyon nagyon rossz.

Más is volt így? Hogy lehet ezt jól felfogni, és elfogadni?

Szeptemberben kezdi az ovit, emiatt is ki vagyok

Nagyon nagyon magam okolom hogy lehet a 3 évet nem használtam ki jól. Pedig mindig vele voltam, csak akk hagytam másra arra a pár órára ha fontos dolgom volt valahol.

júl. 27. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
10# mondjuk ez már a másik véglet szerintem
júl. 28. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Engem nem zavar, gondolom ha elkezd kamaszodni, akkor ez is elmúlik. Nagyon ragaszkodik hozzám és az apjához is.
júl. 28. 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy nem csak olyan kérdéseket lehet olvasni, amik arról szólnak, hogy a szülők mennyire nem élvezik a gyereknevelést és mennyire elegük van a gyerekükből.

Örülök, hogy még vannak, akik szeretnek időt tölteni a gyerekükkel, és nem akarják őket állandóan lepasszolni.

júl. 28. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:
3-as, ezt annyira jó volt olvasni 🥰
júl. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!