Hogy viselte a gyerek a füllyukasztást?
7# csak egy “kósza” gondolat.. inkább lefogod 4 évesen, monthogy felnőtt korban bánja, hogy babakorában kilyukasztották?
Mert már bocs, de 4 évesen olyan “érett” és “megfontolt” a gyerek?! Nagyon felelôs döntést tud hozni egy 2-3-4 éves gyerek..🤔😃🤌 ne már ez valóban csak unatkozó anyukám ujabb extrémitása.
Csak mondom amúgy a családban egy kislány van, aki később kapta, ovis korban. Állandóan zavarta, begyulladt neki..ki kellett venni, összeforrt. Azóta az zavarja, hogy mindenkinek van csak neki nincs, és a klipsz nem olyan persze.. 2x lyukasztották még újra, mind2x összeforrt. Tök jó lehet neki, mikor szeretne, de nyilván már majd csak felnőtt korban lesz ezek után..
Én is kilyukasztattam a kislányomak fél éves korban. Semmi baja nem lett, be se gyulladt, 100x könnyebb így. Lekezeltem amig le kellett, azóta semmi baja. Nem hinném hogy jobban fogja bánni, minthogy ha 2-3-4 évese “döntött” volna mellette. Az 5,5 éves fiam azt se tudja eldönteni, hogy gyereknapon milyen arcfestést kér😅 mellesleg a tavalyi horvát nyaralásra pl emlékszik, de mikor megérkeztünk idén csak nézett, hogy “tényleg itt voltunk tavaly”?😅
Szóval ennyit a nagy elméletekről…
Nincs gyerekem, magamról írok
És igen, kissrác koromban lyukasztották nekem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!