Hogy viselte a gyerek a füllyukasztást?
Sírt egy kicsit és ennyi.
Négy éves volt, és ő kérte, mert az oviban minden lánynak volt.
Na, itt összejöhet a sok "az ő teste, majd ő eldönti" anyuka. Sok értelme van. 10 kislányból 9 szeretne, de a vele járó szúrást már nem. Mindezt meg lehetne úszni egy babakori szúrással, de nem. Sokkal jobb utána könyörögni a gyereknek, hogy ne maradjon már fél lyukkal.
Azt mondjuk sose értem, amikor írjátok, hogy "az oviban mindenkinek volt", az, hogy lehet, amikor itt mindenkit meglincselnek, aki nem a gyereke saját kérésére csináltat, úgy 5-6 éves kor fölött?
Lefogom😂 Azt biztos nem bánja, csak a fülbevalót, amit szeretne.
"Amúgy meg tudod a gyereknek is vannak jogai a liberalizmusban."
Persze, tudom. Az egyik ilyen, hogy nem fogom le indokolatlanul.
Érdekes, de az én koromban még automatikusan lyukasztottak csecsemőként. Többezer nőből egyet se ismerek, aki bánja. De nem eggyel talalkoztam fiatalabbak közül, akik azt bánták, hogy később kellett.
#6 Annak ellenére, hogy ovis korábban szerette volna és kapott, nem hord egyáltalán fülbevalót.
Én is ovis voltam, amikor lyukasztották a fülemet, pedig a nővéremnek már korábban volt. De akkor már nem volt automatikus a lyukasztás.
Nem haltam bele. Pedig később összeforrás miatt, át kellett bökni még egyszer, mert olyan sokáig nem hordtam fülbevalót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!