Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet ez attol hogy nincs...

Lehet ez attol hogy nincs noirmális játéka?

Figyelt kérdés
6 éves keresztfiunk, megállás nélkül szalad, ugrál, ordit, ővölt, huzza atestvérét, őti satöbbi. anyukája nem igazán törödik vele, de szerintem ez igy tarthatatlan, nem lehet attol van hogy nincs játélka és nem tudja lekötni magát?
2010. nov. 1. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:

A nincs játékát nem értem.Hiszen egy dobozzal is lehet játszani.

Azt hiszem,inkább hiperaktív a gyerek.Meg kéne mutatni orvosnak.

2010. nov. 1. 11:20
 2/9 A kérdező kommentje:
van kb 5 mesekönyve daranbos állapotban, 4-5 autó mindegyik hibás, törött. Csörgö van meg ráóka. az anyáék nem igen vesznek neki semmit, az anyosa szokott meg mi. se ruhája se játéka, de amiota megszülettett a lányom azota mi senagyon tudunk neki venni csak alkalmakkor. 2 gyerekem van meg még az ő két gyerekének is én vegyem a dolgokat. mikor ment oviba nagy tescos kék szatyorba tele volt pakolva ruhákkal hogy ugyan ne röhögjék már ki mert nincs normális ruhája. van amlyik polot még mindig hordja pedig már kinőtte, sajnálom szegényt meg az anyát elitélem. de én se tudok 1 fizetésből 4 gyereket eltartani örülök, ha az anyémeknek is megvan ami kell.
2010. nov. 1. 11:30
 3/9 A kérdező kommentje:
egyébként azért gondoltama játékhiányra mert a kislányomnak van egy kirakos könyve azzal olyan szépen eljátszott kb fél óráig.
2010. nov. 1. 11:30
 4/9 A kérdező kommentje:
amugy jár egy héteegyszer fejlesztó pedagogushoz mert az anyja szerint lusta. logopédushoz is vinni kell.
2010. nov. 1. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Meg lehetne próbálni építőjátékoket,de azt hiszem,csak dobálni fogja,leülni mellé nem.

Szerintem menj be a helyi vöröskereszthez,ott kérj ruhát és játékot.

2010. nov. 1. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Sztem nem játszanak,foglalkoznak vele eleget,hiszen ott van a kicsi is.Miért nem mennek együtt sétálni,ülnek le vele rajzolni,beszélgetni.
2010. nov. 1. 13:13
 7/9 A kérdező kommentje:
mert az apja kocsába jár, az anyja meg egy trehány.
2010. nov. 1. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Turiban vannak olcsó játékok, vigyél onnan, nem is tudom...rossz lehet ezt látni Neked, de sok mindent nem tehetsz sajnos:( max kevesebb jut a ti gyereketeknek és néha adsz játékot,ruhát ennek a kis lelenckének, vagy becsukod a szemed és nem foglalkozol vele:(
2010. nov. 1. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez a fiú a keresztfiad, nem neked kellene nevelned, játékot, ruhát venned neki. DE ha megtudod oldani, hogy egy-egy délutánra vagy hétvégére elmenjen nálatok és ott és akkor úgy törődnél vele, mint a sajátoddal biztosan sokat jelentene neki és egyszer amikor felnő hálás lenne neked érte, de ami ettől is fontosabb nyugodt szívvel nézhetnél a tükörbe, mert mindent megtettél érte. Nehéz látni ilyen sorsú gyerekeket, de sajnos nem tudsz illetve nem tudunk mindegyikőjükön segíteni.
2010. nov. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!