7 és 5 éves gyerekeim mindenkit hülyéznek és fogyatékosoznak. Hogy lehet erről őket leszoktatni?
Figyelt kérdés
Rám, a páromra és a nagyszüleikre is mondják.2024. júl. 10. 21:32
11/16 anonim válasza:
#10, a gyerek nem halt bele
Tudta miért kapta, és előtte már tudta, hogy nem szabad senkit megbántani, senkire csunyat mondani.
Sőt, sokszor kérdezgette előtte, anya, mi az a debil, anya, mi az a k@va?
Iskolába hallotta.
Már akkor is el lett mondva neki, hogy ezek csúnya szavak, nem használjuk őket.
Konkrétan az idióta szót is hallotta, az egyik osztálytársa használta a suliban.
Azt hitte menő lesz tőle, hogy azt mondja nekem.
Hat nem lett menő, ő jött ki belőle rosszul.
De legalább megbánta, én pedig elértem, hogy nem idiótáz le senkit többet
12/16 anonim válasza:
Rájuk szolsz ,elmagyarázod 1x-2x ha nem értik akkor következhet keményebb szankciok .
13/16 Andi80018 válasza:
Azt írod, hogy a párod. Tehát nem az apjával élsz együtt, gondolom. Nem lehet, hogy van összefüggés? Vagy együtt éltek? Nagyon kevés az információ...
14/16 A kérdező kommentje:
De az apjukkal élek.
aug. 2. 09:51
15/16 Menőcsajszi72 válasza:
Andi80018!
Nem minden szülö házas, az enyémek se!
16/16 Andi80018 válasza:
Nekem az jött le, hogy nem az apja, mivel páromat írt. Én apukát írtam volna, értelemszerűen. Most nem arról van szó, hogy házasok-e, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!