Egy 6 éves gyereknél még előfordulhat hiszti a boltban, vagy más nyilvános helyen? Ez még a dackorszak, vagy már más viselkedési probléma? Mi okozhat ilyet?
Szerintem felnőttek is tök gyakran hisztiznek. Mert meleg van, mert éhes, mert sz*r napja van, elfáradt mert rohadt sokan vannak a boltban, stb. És még azt sem mondanám, hogy mindegyik visszafogja magát, ha pont az útjában állsz a kosaraddal.
Egy gyerek miért ne hisztizhetne ugyanezen okok valamelyike miatt?
Nem mindegy hogy milyen gyakran fordul elő. Mindenkinek lehet rossz napja.
Ha rendszeres, akkor se feltétlenül a gyerekben kell keresni az okot. Lehet őbenne is, de lehet, hogy nem megfelelő számára a környezet amiben él és folyamatosan túlterhelődik, ami épp a boltban csúcsosodik ki.
14-amikor írtuk a kérdező a válaszában még nem tisztázta, hogy nem a földön fetrengős hisztire kell gondolni. Szóval mielőtt puffogni kezdesz, olvasd végig a bejegyzések időpontját is.
Csak mert egy földön fekvős meltdown 6 évesen bizony vminek a tünete is lehet, de mint kiderült nem erről van szó.
2 fiam van, szóval láttam már csodákat.
15
Nem a 14-es vagyok, az elején írtam
Nekem nem is a földönfekvős hiszti jött le a kérdező írásából. Nem tudom nektek miért az jutott eszetekbe, nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!