Más is tapasztal ilyet a gyerekénél?
2,5 éves kislányom (lekopogom) egész szófogadó, meg tudom vele beszélni a dolgokat, szépen fogja a kezem setanal stb. Nyilván van hiszti de nem sok. Aztán itt van a nagyanyja és kifordul magából. Üldözni kell, hogy feloltoztessuk, at akar rohanni az úton, nem akarja a kezünket fogni, olyanokat csinál a mamajaval, amit én nem engedek, pl húzza a ruháját hátul. Én mondjuk sosem kérdezem meg tőle, hogy kicsikém, oltozhetunk? Hanem fogom és oltoztetem. A mama meg az apja kB engedélyt kér tőle, aminek az a vége, hogy egy szál pelenkaban rohangál a gyerek és könyörögni kell, hogy feloltozzon.
Én vagyok túl szigorú? Nem meri magát elengedni velem a gyerek, vagy a nagyszülők hagynak sokat?
Szerintem így jó ahogy van. Te szigorúbban fogod, a nagyik meg apa nem. Ki tudja engedni a gőzt kicsit. A lényeg, hogy te vagy a kontroll az életében, de tud hülyéskedni is picit másokkal. Szerintem így van egyensúlyban.
Majd mikor az oviból hazahozod és majd megvadul, mint egy kiscsikó az is normális lesz hidd el, mivel ott jónak kell lenni, otthon meg önmaga lehet.
Ezek ilyen dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!