Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez is a dackorszak része?...

Ez is a dackorszak része? Meddig tarthat? Hogyan kell kezelni?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2 éves, szeptember óta bölcsibe jár. Eddig soha nem volt gond. Se egy sírás, se lázadás, se semmi.

Viszont most harmadik hete minden reggel botrány. Már öntözésnél elkezd sírni, hogy nem akar menni. A kisgyermeknevelő úgy fejti le rólam a bölcsiben.

Nyilván utána elmegy szépen játszani, a nap többi része ugyanúgy alakul, mint eddig.

De ezek a reggelek nagyon megterhelőek. Hogyan lehet ezt megfelelően kezelni? Hogy ne boruljak ki minden reggel? :D

Meddig tarthat ez még?

máj. 8. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

lehet, hogy most esett le neki, hogy ez nem átmenet, hanem most már így lesz, hogy ő bölcsis. türelem, el fog múlni! pár hét max. TE ne borulj ki: tudod, hogy jó helyen van, szeret oda járni, stb.

esetleg kistesó nem jön? lehet, hogy az váltotta ki.

máj. 8. 09:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen. Engem nem nagyon hatott meg. Tudtam, hogy csak nekem csinálja a cirkuszt, pár hét után abbahagyta, aztán persze csinálta megint, főleg szünetek után.
máj. 8. 09:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem jön kistesó.

Nyilván nem úgy borulok ki, hogy ő is lássa. Csak általában beviszem, lefeszegetik rólam, ő üvölt, én kimegyek a kocsiba, és ott sírok egy kicsit. 😅

máj. 8. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal könnyebb 4 évesen se biztos lesz,nàlunk felesel ,alkudozik,vitatkozik,mellèbeszèl,balhèzik😄

Inkább azt mondom más lesz de nem biztos,hogy könnyebb .

máj. 8. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Direkt csinálja. Múltkor a 4 éves kislányom hisztizett, mert nem akart oviba menni. ( pontosabban átöltözni, mert azt utálja)

Apja elvitte és a kaputól rohant az óvodába vigyorogva. Sok ilyen történetet tudnék írni...🤣

máj. 8. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Ja és ne borulj ki, ne vegyél róla tudomást, simogasd meg, mondj néhány szép szót. Hisztizni fog tovább, de látja majd rajtad hogy ezzel nem idegesít fel
máj. 8. 16:27
 7/7 A kérdező kommentje:
De úgy sír, mint akit nyúznak. Könnyekkel, rendesen. Szörnyű. Ma reggel is már alig kapott levegőt. Így elég nehéz figyelmen kívül hagyni.
máj. 8. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!