Jár a gyereketek sportra/foglalkozásra rendszeresen? Mire, és hány évesen kezdte el? Ő adta az ötletet vagy te?
A szüleimnek nem volt jó anyagi helyzete gyerekkoromban, de nem is nagyon "szocializáltak" rendesen (például nem vittek el játszótérre soha, pedig volt ezer és egy a környéken), tehát feltehető, hogy ha lett volna pénz, akkor se visznek el semmire.
Míg régen minden iskolatársamnak volt sport, vagy valamilyen tehetség az életében (például foci, lovaglás, jégkorcsolya, festés, ének, hangszer, tánc, úszás, minden is), nekem semmihez nem volt tehetségem, ezért mindig kilógtam a sorból, tesiórákon ügyetlen voltam, nem tudtam alapvető dolgokat, az általános iskolai kötelező úszásórákon voltam először vízben (előtte soha nem úsztam, ezért traumatikus és ijesztő élmény volt az egész, én voltam az egyetlen, aki nem került át a mély medencébe és nagyon sokáig csúfoltak), emellett iskolán kívül nem voltak soha barátaim. Előtte csak kis pajtásaim voltak óvodában, de igazán csak 7 évesen lettek először barátaim.
Tehát mondhatni egész gyerekkoromat magányosan töltöttem, mindig egyedül játszottam, és nem fejleszthettem semmilyen tehetséget, amit lehetett volna.
Ezt én már felnőttként rémesen bánom, és leendő anyaként mindenképp meg szeretném adni a gyermekeimnek azt a lehetőséget, hogy kiteljesedjenek valamiben, amit élveznek csinálni, és barátokat szerezhessenek.
Tehát érdekelne, hogy a ti gyermekeitek járnak/jártak-e valamilyen foglalkozásra, és hogy az ötlet honnan indult, hány évesen, kinek az ötletéből stb.
Előre is köszönöm a válaszokat:)
4 éves úszásra jár heti kétszer (hogy megtanuljon úszni :D), hogy akarja-e majd komolyabban csinálni, azt majd eldöntjük közösen.
Ezen kívül egy óvodásoknak való tornára jár (Gymnathlon), azt ő szerette volna, az alapján, hogy kipróbálta ezt és a balettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!